Skip to content
Politică

Udrea lansează o previziune bombă despre Ponta și Iohannis după prezidențiale și explică de ce este singurul care care poate învinge PSD

Elena Udrea, prezidențiabilul PMP, a vorbit într-un interviu acordat dcnews.ro despre ce crede că se va întâmpla cu principalii favoriți din această campanie electorală, Klaus Iohannis și Victor Ponta, după alegerile prezidențiale din 16 noiembrie.

”Dânsul (n.r.: referindu-se la Klaus Iohannis) va face guvernare cu Victor Ponta. Va păcăli și electoratul de centru-dreapta, îi va păcăli și pe cei care-l susțin astăzi din PDL. Cred că domnul Ponta îl va pune pe Iohannis premier. Și chiar dacă nu îl pune, oricum cred că se va reface USL ”, a precizat Udrea.

Elena Udrea a explicat și de ce crede că este singurul candidat care îl poate bate pe Victor Ponta în turul doi, precizând că Iohannis nu-l poate învinge pe Victor Ponta și nici nu își dorește asta.

„Problema mea nu este cu Victor Ponta, pe Victor Ponta îl înving în turul doi, fără probleme. Problema mea este să conving electoratul de dreapta că nu merită să riște soarta României din noiembrie încolo, dând voturile unui candidat cum este domnul Iohannis, care nu poate să ducă această luptă cu Victor Ponta, nu are cum, ați văzut că îi este și foarte greu s-o facă”, a declarat Elena Udrea.

Prezidențiabilul PMP a explicat de ce Klaus Iohannis este un prezidențiabil cu probleme de comportament : ”Eu înțeleg că mai nou, mai vechi, se spune în politică că loialitatea e o slăbiciune în politică. Nu, eu cred că loialitatea oamenilor politici arată ceva despre caracterul lor.

Dacă cel care te-a adus, te-a sprijinit pe acela îl mătrășești, îl execuți atunci când îți vine ție bine, cum a făcut domnul Iohannis cu domnul Antonescu- eu n-am nicio simpatie pentru domnul Antonescu- arată ceva despre caracterul tău. Stau și mă gândesc la bieții foștii mei colegi din PDL, care astăzi au fost duși să-l susțină pe domnul Iohannis de către actuala conducere a partidului, că susțin un om pe care niciodată nu-i va reprezenta pe ei.”

Întrebată cu cine se luptă în această campanie, prezidențiabilul PMP, Elena Udrea a precizat că duce un război ”cu Victor Ponta care de doi ani de zile nu a făcut nimic pentru țara asta, dimpotrivă, n-a adus decât taxe impozite, a pierdut bani europeni, a adus șomaj, și cu Klaus Iohannis, care nu e capabil să se lupte cu Victor Ponta, nu e capabil să facă dreapta să învingă în această competiție. Singurul argument este că a fost un bun primar al Sibiului.

Eu nu contest, o fi un bun primar al Sibiului, deși, când ai atâția bani pe mână de la Tăriceanu, este simplu să zugrăvești trei case. Întrebarea este dacă este suficient să fii președintele României doar pentru că ai demonstrat că ești capabil să reabilitezi centrul unui oraș? Vă dau exemple de primari în țara asta, care au făcut mult mai mult pentru orașele pe care le conduc și nu candidează la Președinția României”, a mai adăugat Elena Udrea.

6 comentarii la “Udrea lansează o previziune bombă despre Ponta și Iohannis după prezidențiale și explică de ce este singurul care care poate învinge PSD

  1. Uite ca Lenuta Sutien aka Tata Bretea a ajuns analist politic .Ghiceste in geam de Mercedes si da n’ genti XVL,urmatorul mare catren va fi : „10 ani voi sta la gratar ,cu marea familie Betivica Mare Betivica Mic si cu Cocosul de Bataie,fara a mai deranja , asa sa-mi ajute Dumnezeu.

  2. doamna udrea stati linistita ca nu ajungeti dumneavoastra presedinte asa ca nu mai faceti planul ca tiganul despre ce face unul sau altul

  3. doamna Udrea nu cred sunteti in masura sa faceti afirmatii de genul!! daca tot asociati pe toata lumea,dumneavoastra cu cine veti coabita??

  4. Doamna Udrea, unde ati gasit ghicitoarele astea asa bune??? Poate mergem si noi sa ne prezica viitorul. Ce sigura sunteti pe dumneavoastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *