Skip to content
Politică

Udrea lansează previziuni sumbre despre un „plan bine gândit” și o întrebare cheie: „Suntem pregătiți?”

Fosta șefă a Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a lansat, luni dimineață, previziuni sumbre despre „plan bine gândit”, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina de Facebook.

Astfel, Udrea atrage atenția asupra faptului că scopul care se urmărește este „preluarea puterii de către reprezentanții serviciilor secrete de la clasa politică”.

În acest context, fosta șefă a PMP lansează o întrebare cheie: „suntem pregatiti sa renuntam atat de usor la democratia castigata greu in 1989 si sa ne lasam condusi din nou de generali?”

„Printre partile bune din experienta puscariei, este trezitul la sase dimineata. Desi m-am culcat tarziu pentru cum m-am obisnuit, am fost in picioare inainte de rasarit.

Am in minte o idee din emisiunea de ieri seara: ca as putea fi si eu o victima colaterala si, ca as putea accepta acest fapt asa cum, teoretic, inainte am acceptat ca se poate intampla in cazul altora. Diferenta este ca atunci mi se parea ca exista o cauza inalta, nevoia de stat de drept, pentru care merita sa trecem cu vederea actiuni nedemocratice cum ar fi interventia serviciilor secrete in actul de justitie. Acum am inteles ce este oricum evident pentru toti cei care vor sa vada, ca scopul este chiar preluarea puterii de catre reprezentantii serviciilor secrete de la clasa politica, care o detine democratic, in urma alegerilor electorale.
Chiar si asa, inainte oamenii erau trimisi in judecata in stare normala, de libertate. Acum au venit cu practica generalizata a arestarilor preventive regizate in spectacole televizate, a politicienilor si a oamenilor de afaceri, care a ingrozit pe toti cei care li s-ar putea opune si i-a redus la tacere, pentru ca totul trebuie sa se intample rapid. Ei nu pot astepta cativa ani sa fie judecati cei care trebuie inlaturati chiar acum. De aceea cred ca nici nu isi bat capul sa faca dosare serioase, cu probe, pentru ca nu tragerea la raspundere ii intereseaza ci scoaterea acestora din scena.

Tot acesta este si motivul pentru care sunt vizate de anchete doar firmele romanesti: oamenii de afaceri romani sunt chiar ei lideri in societate, deci si ei trebuie inlaturati iar firmele romanesti distruse, locul lor urmand sa fie luat de companii straine, care nu sunt interesate de cine conduce Romania ci doar sa faca bani pe care sa si-i duca la ei acasa.

Si atunci, evident ca nu vorbim de victime colaterale intr-o lupta cu scop inalt ci, de un plan bine gandit si executat de a prelua in mod nedemocratic si in interes de grup conducerea tarii, folosind pretextul atat de popular al anticoruptiei.

Intrebarea este daca suntem pregatiti sa renuntam atat de usor la democratia castigata greu in 1989 si sa ne lasam condusi din nou de generali?”, a scris Elena Udrea pe pagina de Facebook.

2 comentarii la “Udrea lansează previziuni sumbre despre un „plan bine gândit” și o întrebare cheie: „Suntem pregătiți?”

  1. Grav, foarte grav. Ne-am dat si noi seama, ca justitia independenta a statului de drept fortificat de ea si de sustinatorul ei, urmareste doar scoaterea din joc a incomozilor, nu sa pedepseasca fapta. Are si solutii?

  2. Din pacate, are dreptate. E suparata ca nu mai face parte din joc,ea si nenea.
    AU fost folositi,ca fraierii, pentru construirea sistemului,dupa care, au fost eliminati pentru ca nu mai corespundeau noilor standarde atlantice. nici ca moace si nici ca , comportament in societate. Trebuiau sa arate ca militianca aia de la ICCJ, sau militianul ala burtos de la ambsada americana sau calul ala nemtesc de la DNA. Am ajuns s-o citam pe Udrea: l-au impuscat degeaba pe Ceausescu, adio democratie,suveranitate si independenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *