Skip to content
Politică

Udrea: M-am luptat să demonstrez că poți fi blondă, poți purta tocuri, poți să vrei să arăți bine și în același timp să faci performanță profesională

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale din acest an, Elena Udrea, a postat pe site-ul de campanie un mesaj către femeile din România. În cadrul textului postat Udrea le spune femeilor că s-a luptat să demonstrez că „poți fi blondă, poți purta tocuri, poți să vrei să arăți bine și în același timp să faci performanță profesională”.

Udrea le mărturisește femeilor că „a îndrăznit să acceadă și să reziste într-o lume a bărbaților. Am cutezat să construiesc o carieră în politică, un domeniu mai mediatizat, dar și mai greu, pentru că este despre puterea reală.

Bărbații sunt toleranți cu femeile, sunt „open minded” în susținerea carierei unei femei până la o limită: puterea și controlul acțiunii și al deciziei. Or, politica înseamnă să exerciți puterea, să iei și să impui decizii, să îi faci pe ceilalți să le pună în practică”.

Elena Udrea declară că a suportat jigniri nemeritate și mitocănii, care nu au învins-o ci au făcut-o și mai mândră de faptul că este o femeie care a reușit.

„Ca și voi, am suportat umilințe, jigniri nemeritate, mitocănii de tot felul. Nu m-au învins, ci m-au făcut mai mândră de faptul că sunt o femeie care a reușit! Am depășit prejudecățile, pentru mine dar și pentru toate femeile care vor să rămână feminine, să fie elegante, să aibă dragoste și familie, dar să fie luate în serios și să aibă cariere de succes”, mai spune Elena Udrea.

Mesajul Elenei Udrea se încheie cu un îndemn către femei: „Dacă Udrea a putut, putem și noi! Da, dacă mă veți ajuta să pot, va putea, de fapt, fiecare dintre voi!”

7 comentarii la “Udrea: M-am luptat să demonstrez că poți fi blondă, poți purta tocuri, poți să vrei să arăți bine și în același timp să faci performanță profesională

  1. Nerusinare si impertinenta! Ce CV are Udrea? Ce o recomanda pana la aceasta varsta pentru a ne determina s- o alegem ? E amuzant si trist totodata, ca se lauda cu performanta profesionala, desi faptele demonstreaza pe invers. Acumularea de avere fabuloasa o acuza pe cea care declara ca la intrarea in politica detinea doar o masina
    „Olcit”.

  2. doamna, ramaneti la cealalta experienta profesionala a dumneavoastra, nicidecum la presedintia unui stat! dumneavoastra va pricepeti la marci de genti, pantofi, lucruri care nu tin de conducerea acestui stat!

  3. Doamna Udrea cred ca ati ajuns sa credeti ce spuneti!!!daca nu era Basesc erati nula ….nu debordati de inteligenta si nici permormante politice nu ati avut!! functia vi se marea in functie de serviciile prestate in cabinetul lui Base!!

  4. Frumos slogan doamna Udrea! Ce ati realizat pana acum??? Ca sunteti o femeie de afaceri si ca aveti o cariera in politica??? Unde sunt dragostea si familia de care vorbiti????

  5. MAESTRUL–o invata si O INVATA PROST—–Departeaza-ti pasii de cei ce nu onoreaza in FEMEIE pe propria lor MAMA . Fii mandru de aceasta consideratie ce o ai fata de demnitatea feminina , ocrotind pe cea care ti-a dat viata , pe surorile tale iar intr-o buna zi pe aceea FIINTA care va capata nobilul titlu de MAMA a copiilor tai . PELLICO

  6. Madam scârț, spune un adevăr: blondă, cu tocuri și vrând să arate bine, a ajuns profesionistă. Nu de boscheți, de centură sau tir, ci de alcov.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *