Skip to content
Politică

Udrea, mărturii cutremurătoare din arest: ”Mi-au luat sutienul. (…) Aș fi vrut să vin în fața dvs. în cătușe, să le puteți vedea, să le puteți atinge”

Deputaţii decid astăzi în privinţa celei de-a patra cereri de arestare formulate de procurorii DNA pe numele Elenei Udrea. Magistraţii au solicitat încuviinţarea acestei măsuri preventive în dosarul „Gala Bute”. Elena Udrea a ajuns la Parlament pentru a-şi susţine punctul de vedere în faţa deputaţilor.

„După experienţa de data trecută ce emoţii să mai am?!”, a spus ea la intrarea în Parlament. În urmă cu două săptămâni deputaţii au aprobat trei cereri de arestare, la pachet cu alte trei privind urmărirea sa penală în dosarele „Gala Bute” şi „Microsoft.

În fața colegilor săi deputați, Elena Udrea a lansat noi mesaje de forță, dar și ironii la adresa unor parlamentari care au fost salvați de Parlament de malaxorul procurorilor, referindu-se la Varujan Vosganian.

În același timp, Udrea a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare din perioada celor 7 zile de arest preventiv.

”Nu voi da nici cu mir, nu voi citi nici acatiste, nu voi spune rugaciuni. N-ar fi corect. Vreau sa stiti ce-ati facut cu votul dumneavoastra. Pe 10 februarie am fost retinuta si pe 11 februarie arestata pentru 30 de zile, am fost verificata la sange si dezbracata, mi-au luat sutienul si am fost dusa intr-o camera de 3 pe 3 metri.

Apa calda aveam doar dimineata, cu WC turcesc, fără uşă, cu un duş pe care îl foloseam să tragem apa, pereti scorojiti, era curent, daca te spalai pe cap nu aveai foehn sa te usuci.

As fi vrut sa vin azi in catuse sa le puteti vedea si atinge, sa intelegeti mai bine ce se intampla. Nu vreau sa vedeti ca pe un repros, am cunoscut 2 femei extraordinare, ele lucrand la departamentul de contabilitate a unei firme . Ele se lupta pentru viata lor, nu sunt un pericol pentru societate, nu au avut beneficii uriase de pe urma faptelor, sunt oameni obisnuiti despre care nu se scrie in presa.”, a precizat Udrea în fața plenului Camerei Deputaților.

1 comentariu la “Udrea, mărturii cutremurătoare din arest: ”Mi-au luat sutienul. (…) Aș fi vrut să vin în fața dvs. în cătușe, să le puteți vedea, să le puteți atinge”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *