Skip to content
Politică

Udrea: Meleșcanu o să ia voturi de la Tăriceanu și Iohannis

Candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea. afirmă că nu își face griji că fostul șef al SIE, Teodor Meleșcanu, i-ar lua din voturi în alegerile prezidențiale, aceasta exprimându-și opinia potrivit căreia Meleșcanu va lua mai mult din electoratul lui Iohannis și cel al lui Tăriceanu.

„Nu cred că domnul Meleşcanu ia din voturile mele, din electoratul meu. Mă adresez unui cu totul alt electorat. În primul rând, suntem generaţii diferite, avem public diferit. Nu cred că domnul Meleşcanu va obţine un procent foarte mare pentru că este tot un candidat al PNL deci dânsul se luptă cu domnul Iohannis şi cu domnul Tăriceanu, nu cu mine” a spusElena Udrea, sâmbătă, la Sinaia, întrebată fiind dacă intrarea în competiţia electorală a fostului director al Serviciului de Informaţii Externe îi afectează şansele.

„Deci, din punctul meu de vedere, şi dacă şi intra şi dacă nu intra domnul Meleşcanu este exact acelaşi lucru” a concluzionat liderul PMP.

Elena Udrea s-a aflat, sâmbătă după-amiază, în staţiunea Sinaia, unde se desfăşoară a XX-a ediţie a Festivalului „Sinaia Forever”, la același festival participând și președintele PNL Klaus Iohanniss.

1 comentariu la “Udrea: Meleșcanu o să ia voturi de la Tăriceanu și Iohannis

  1. De la Udrea se poate lua doar vreo venerica, de la Tăriceanu m………, pe Johannis îl votează doar trepanații gen Orban si bugetarii de dreapta :). Probabil si cu multa indulgenta va lua din nehotărâți, asta daca nu se împiedica Johannis si îl preia Acl-ul de virgin pe fostul Psd-ist, Apr-ist, rezervist, pașoptist 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *