Skip to content
Politică

Udrea, mesaj pentru Băsescu: „Nu știu dacă voi fi regina României, dar..”

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, la Poiana Braşov, că este mândră să fie ”moştenitoarea” lui Traian Băsescu şi l-a asigurat pe acesta că dintre toţi candidaţii ea este cea mai bună, adăugând: ”Nu ştiu dacă voi fi regina României, dar sigur voi fi un preşedinte bun”.

Udrea a declarat, la Congresul PNŢCD la care a participat şi preşedintele Băsescu, că este mândră să fie ”moştenitoarea” acestuia, susţinând că România are nevoie de un preşedinte puternic, implicat şi curajos, scriu jurnalistii Mediafax.

”România are nevoie de un preşedinte puternic, implicat, curajos, un preşedinte care să fie în stare să ducă pe mai departe lupta de zece ani a lui Traian Băsescu pentru o justiţiei independentă, pentru un stat de drept real, funcţional, pentru reforme (…) În zece ani mulţi au pornit alături de noi şi pe drum s-au pierdut pentru că luptra aceasta nu a fost uşoară. Nu ştiu dacă voi fi regina României, dar sigur voi fi un preşedinte bun şi chiar dacă eu sunt şi mai puţin perfectă, caut acum grade de comparaţie, vă asigur domnule preşedinte că sunt cea mai bună dintre candidaţii înscrişi în această competiţie“, a afirmat Elena Udrea, adresându-i-se preşedintelui Traian Băsescu.

Ea a mai spus că, din păcate, românii nu vor putea să aleagă preşedintele ideal, cu toate că este convinsă că ”în ţară sunt oameni mult mai pregătiţi şi potriviţi pentru a fi preşedintele României din noiembrie încolo, dar alegerea se va face dintre cei care s-au înscris în competiţie“.

”Dintre aceştia, vă asigur că sunt cea mai bună“, a mai spus Udrea.

2 comentarii la “Udrea, mesaj pentru Băsescu: „Nu știu dacă voi fi regina României, dar..”

 1. 1.Arată bine, ce-i drept, femeia.
  2. Dar știe Udrea ce înseamnă regalitatea, distincția și prestația regală?
  3. Ridicolă biata noastră Românie cu treisprezece candidați la președinție,
  din care mulți nu ar avea ce să caute pe o asemenea listă. Îngrămădeală ca la ușa cortului, foială.
  Se vede de aici cât e Dreapta de fărâmițată la vârf, și cât de dreapta sunt cei cu mentalitate socialistă care s-au îngrămădit, buluc la …..președinție, nu în altă parte.
  Dar musai să fim ridicoli și aici. Faptul listei interminabile de candidați nu exprimă neapărat spiritul democratic, ci o dinamitare a Dreptei, cu clanuri și de amatoriști cu gust de-a fi șefi de ceva, chiar de șef de stat .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *