Skip to content
Politică

Udrea, săgeți spre Iohannis

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a catalogat drept inadmisibil faptul că ACL a intrat în cursa electorală cu un candidat cu probleme de incompatibilitate precum este Klaus Iohannis.

„Incompatibilitatea lui Iohannis exista dinainte de începerea campaniei, însa s-a prelungit după data alegerilor. Când a avut ocazia, a făcut tot posibilul să amâne decizia. Desi ANI a cerut devansarea, vom vedea ce se întâmplă. Este foarte periculos. O lege trebuie văzută şi în spiritul ei, nu doar în litera ei. În România, lucrurile sunt nefireşti, ţara trebuie să intre într-o logică a unei democraţii fireşti. Este inadmisibil că s-a intrat cu un astfel de candidat în alegeri, au încercat să îşi acopere rezultatele slabe la europarlamentare. Imposibilitatea de a ocupa o funcţie aleasă este un risc extraodinar. De ce ACL a fost de acord cu un asemenea candidat?”,a spus Udrea.

Ea a adăugat că Iohannis nu este convingător pentru că a stat 5 ani de zile lângă Dan Voiculescu.

„Dl Iohannis nu poate nicio secundă să mă convingă – a fost 5 ani de zile lângă Voiculescu – că acum e un reprezentant al opoziţiei. Nici pe Crin Antonescu nu l-a convins, nici el nu îl susţine. Pentru domnul Iohannis nu contează ceea ce spune Justiţia, ci doar ceea ce crede el. Dl Iohannis spune că nu acum este Justiţia independentă, spune că Justiţia va fi puternică doar atunci când va fi el preşedinte”, a mai spus prezidențiabilul PMP, într-un interviu acordat caleaeuropeana.ro

Elena Udrea a făcut promisiunea că nu va mai reduce pensiile și salariile, spunând că măsura luată de guvernul Boc trebuia să fie pentru 6 luni, până când se reușea acoperirea golurilor la buget din alte surse de finanțare

„Promit solemn românilor că în ţara acestora nu se vor mai reduce pensiile şi salariile, dacă voi ajunge Preşedintele României. În 2009 aveam următoarele alternative: să reducem numărul de angajaţi, ar fi trebuit să disponibilizăm o sută şi ceva de miide oameni sau să scădem veniturile tuturor bugetarilor. A fost o slăbiciune a Guvernului Boc să apelăm la cea de-adoua variantă. Eu îmi iau un angajament pe care l-am mai spus, nu doar acum în campanie: Promit că nu vom mai reduce pensiile şi salariile. Atunci au fost discuţii în govern, ne-am asumat cu toţii decizia, Preşedintele Băsescu a fost doar purtătorul de cuvânt pentru anunţarea măsurii. Ar fi trebuit să fie o măsură doar pentru şase luni, până când reuşeam să acoperim golurile la buget din altă parte: fonduri europene şi o mai bună colectare a taxelor şi impozitelor către buget”, a mai spus prezidențiabilul PMP.

4 comentarii la “Udrea, săgeți spre Iohannis

  1. cat tupeu are aceasta blonda!in 2004 basescu a intrat cu cateva dosare penale in alegeri,a fost in regula?daca de cand ani a facut recurs, a trecut un an pana cand iccj a reluat procesul,ce vina are iohannis?si nu uitati,A CASTIGAT LA CURTEA DE APEL!

  2. Ei, lasati, ca asta e o harjoneala intre prieteni. Sa vedeti cum se vor ajuta ei, basistii toti, in turul doi. Si, in fond, Udrea il asculta pe iubitul ei fost coleg de banda politica, Ioan Oltean. Nu i-a spus ala ca Iohannis e in barbat frumos si femeile sunt moarte sa-l atinga ? Asta face si ea, il atinge ea, daca el nu a convins-o si e asa, mai timid si tacut. Hai ca va sta bine in haznaua asta, nebunaticilor ! Sunteti parte din peisaj. Cred ca Basescu e deja gelos !

  3. Udrea trimite sageti catre toti candidatii , chiar daca are dreptate in privinta lui Iohannis , asta nu inseamna ca are dreptate cand acuza pe toata lumea de ce are ea chef !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *