Skip to content
Politică

Udrea, nouă răbufnire din spatele gratiilor: ”Nu există….”

" "

Fosta șefă a PMP, Elena Udrea, aflată în prezent în arest preventiv în dosarul ”Gala Bute”, transmite un nou mesaj pe Facebook cu privire la o serie de informații apărute în presă, privind o potențială spălare de bani.

Procurorii susţin că Elena Udrea ar fi încercat să spele bani prin intermediul firmei care administrază moşia de la Nana

" "
" "

Udrea neagă, pe Facebook, acuzaţiile de spălare de bani din dosarul Microsoft, precizând că „avem de-a face doar cu o juxtapunere stupidă a unor elemente invocate în dosar”.

”Câteva clarificări privind documentul lansat în spaţiul public care stă la baza speculaţiilor că Elena Udrea ar fi comis „spălare de bani” după începerea anchetei DNA.
1. Documentul este rezultatul unei cereri DNA către Oficiul Naţional de Combatere a Spălării Banilor care a venit între momentul în care s-a dispus prima arestare şi momentul apelului.
2. Tranzacţia invocată este absolut legală. Elena Udrea a împrumutat propria firmă, lucru perfect legal şi uzual.
3. Nu este vorba de 487.000 de euro, ci de lei.
4. Judecătorii din dosarul Microsoft nu au reţinut această acuzaţie ca fiind reală, dispunându-se arestul la domiciliu. Practic, acuzaţia s-a dovedit neîntemeiată şi ÎCCJ a respins-o.
5. Nu există nicio legătură între presupusul Offshore a lui Pescariu şi vreo tranzacţie către Elena Udrea. Cu atât mai puţin aceasta. Avem de-a face doar cu o juxtapunere stupidă a unor elemente invocate în dosar.”, precizează Udrea pe pagina sa de Facebook.

" "

1 comentariu la “Udrea, nouă răbufnire din spatele gratiilor: ”Nu există….”

  1. SA ma lamureasca cineva: dna asta,care este in ancheta ,are voie sa comenteze in public acuzatiile care i se aduc? Nu are interdictie de a lua legatura cu anumite persoane pentru a nu influenta martotii si implicit mersul anchetei? Cei care scriu nu pot fi acuzati de complicitate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *