Skip to content
Politică

Udrea: Nu am fost ofițer acoperit și nici nu sunt

În cadrul unui interviu la „Adevărul Live”, prezidențiabilul PMP Elena Udrea a declarat că nu este și nu a fost ofițer acoperit,  iar candidații la președinție ar trebui să își asume, pentru electoral, dacă au fost sau nu ofiteri acoperiti.

„Ne putem imagina ce s-ar intampla dacă ar face acest lucru (n.r. ceea ce a făcut Turcescu) un președinte, daca un președinte trece printr-un astfel de dramă, dacă este șantajat de oricine care cunoaște un astfel de secret. Un serviciu, o instituție, cred că nu. O persoană angajată, ar putea face. Nu cred că un serviciu din România ar face așa ceva. Un angajat ar putea face un șantaj asupra șefului statului din motive personale sau de grup”, a transmis Elena Udrea.

„Eu am făcut această declarație. Nu, nu am fost ofițer acoperit și nici nu sunt. Nu a existat nici măcar o discuție că aș putea fi eu. Cred că pentru electorat ar fi important să își asume: nu am fost ( n.r. referitor la faptul dacă unul dintre candidații la președinție a fost sau nu ofiter acoperit). Este o dezbatere care contează, cu atât mai mult că suntem în campanie electorală”, a mai declarat Elena Udrea la adevarul Live.

Totodată, Elena Udrea a afirmat că nu i-a zis niciodată cine ar fi ofiterul acoperit și nici ea nu a întrebat.

„Președintele Băsescu nu mi-a zis niciodată cine ar fi ofițerul acoperit și nici nu am întrebat”, a spus Udrea.

1 comentariu la “Udrea: Nu am fost ofițer acoperit și nici nu sunt

  1. Doamna PURTATOARE—A BILETELULUI ROZ– a iesit– cu tema pentru acasa . Si cum intrebarile grele se pun pe 5 noiembrie asa a anuntat LAZAROIU pana atunci distinsa doamna sa caute un articol di ROMANIA MARE .Cred ca acel articcol l-a inscris pe VADIM .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *