Skip to content
Politică

Udrea nu mai suportă şi se ridică împotriva sistemului: Revoluţia!

" "

Fostul ministru al Dezoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea nu mai poate suporta şi se ridică împotriva sistemului: „Revoluţia!”

Prezentă, miercuri, în plenul reunit al Parlamentului, Udrea a atras atenţia asupra incontrolabilităţii sistemului şi a lipsei lui de legitimitate.

" "

„Pentru nimic nu merita sa abandonam statul de drept si democratia. Avem nevoie ca toti cei care gresesc sa plateasca, ca legea sa fie aplicata tutoror, ca cei care conduc Romania sa fie corecti, sa combatem fenomenul coruptiei, dar toate acestea trebuie facute in spiritul statului de drept si nu trebuie sa speculam pentru rafuiala. Politcienii buni sau rai merg in fata poporului si raspund politic pentru greselile pe care le fac. Sistemul nu se supune poporului. Odata ce sistemul va prelua puterea, nu va mai exista alta cale decat revolutia. Sistemul nu are fata, de aceea e foarte important ca oamenii sa stie ce se ascunde in spatele lui. Diferenta dintre ei si politcieini e doar lipsa lor de legitimitate, pentru ca ei nu au fost alesi”, a punctat deputatul.

Elena Udrea a atras atenţia că, acum, DNA cere arestarea ei fără să o fi audiat.

„Ce stat de drept e acela in care un om e arestat preventiv inainte macar de a fi intrebat de acuzatiile care i se aduc? O instanta a decis deja ca pot fi libera. Sunt fapte presupus a fi savarsite acum 5-6 ani. Ce fapte recente justifica aceasta noua cerere? Sunteti chemati sa dati un vot in orb pe cererea DNA, care arata ca se vrea reducerea mea la tacere, pentru ca n-am tacut. Ca urmare, sistemul a decis ca Elena Udrea trebuie bagata rapid in beci. Asa ca doamna procuror pe care am reclamat-o la CSM a facut repede cererea. A cerut arestarea mea preventiva inainte sa inceapa urmarirea penala. Urmarirea penala incepe dupa ce procurorul ia act de votul dumneavoastra, da o rezolutie pentru inceperea urmaririi penale. Astfel incat nici aparenta de legalitate nu ii mai intereseaza. De la o situatie normala, in care Parlamentul trebuie sa se opuna, am ajuns, de frica propriilor slabiciuni pe care le avem, sa fim din ce in ce mai multi folositi ca arma cu care Sistemul actioneaza impotriva noastra”, a afirmat Udrea.

" "

1 comentariu la “Udrea nu mai suportă şi se ridică împotriva sistemului: Revoluţia!

  1. … Sistemul nu are fata …
    Oho, ba ce fata are ! Si ce fata a avut pana acum vreun an !!! Una hada, cu ochii strambi si grimase de rautate si inversunare, insetata de razbunare. Daca e liniste, fata aia se aude chiar si hahaind ! Apoi, sistemul asta, cu sau fara fata, e fix ala creat de tine, Basescu si Macovei. E adevarat, pentru altii, dar romanii spun de 2000 de ani incoace ca sa nu sapi groapa altuia ca poti pica singur in ea. Bine, asta e o zisa inteligenta, nu ai tu cum sa o pricepi. In conditiile astea, pentru mine chiar nu mai conteaza daca ai dreptate sau nu. Si ai in felul tau…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *