Skip to content
Politică

Udrea i-o întoarce Monicăi Macovei

" "

Președintele PMP Elena Udrea i-a întors întrebarea Monicăi Macovei. După ce candidatul independent la alegerile prezidențiale a întrebat-o pe Elena Udrea de unde are bani pentru finanțarea campaniei electorale, președintele PMP îi pune aceeași întrebare fostului ministru al Justiției.

Elena Udrea a declarat că este pe locul zece în topul prezidențiabililor , în ceea ce privește averea și că Macovei este pe locul cinci.

" "

„Aș intreba-o de unde are dansa bani de campanie, de unde are bani sa mearga prin tara sa impanzeasca tara de bannere?”, a întrebat-o Udrea pe Macovei.

4 comentarii la “Udrea i-o întoarce Monicăi Macovei

  1. Aveti-va ca fratii, sa nu va „faca” altii ! Ce-mi place sa le aud pe astea cand se intreaba una pe alta de unde au banii ! Pai daca nici ele nu se stiu una pe alta, atunci cine ? Daca le mai asmutim un pic, aflam tot ! Noi, ca nu stim, ca DNA-ul stie dar tace. Deocamdata.

  2. hotul striga hotul! astea doua se intreaba una pe alta de unde au bani , dar niciuna nu zice de unde are banii cu adevarat ! Cu totii stim ca acei bani sunt chiar din buzunarele romanilor !

  3. din buzunarele noastre! nu are rost cearta asta intre voi, pentru ca o faceti degeaba. nicio sansa pentru niciuna dintre voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *