Skip to content
Politică

Udrea, perspectivă neagră despre Ponta: „Pot fi şi altele…”

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, a lansat, luni, o ipoteză deloc fericită despre dosarele penale ale premierului Victor Ponta, vorbind şi despre „scheletele din dulap” ale politicienilor.

„Ăsta este un dosar penal, dar pot fi şi altele. Actuala clasă politică, într-adevăr, a intrat în colaps. Politicienii sunt morţi de frică, paralizaţi de frica propriilor schelete din dulap pe care le au”, a declarat Udrea.

Din punctul de vedere al fostei şefe a Dezvoltării Regionale şi Turismului, actuala situaţie era „de aşteptat”.

„Toţi cei care nu au ochelari de cal în această perioadă puteau să prevadă că se va ajunge aici cu domnul Victor Ponta. Domnul Victor Ponta are o problemă mare. Fiind prim-ministru şi şeful celui mai mare partid din România, ea devine o problemă a tuturor. Domnul Ponta este prea arogant şi prea ţâfnos pentru a înţelege rolul pe care ar fi trebuit să-l joace în această perioadă, fiind al patrulea om în stat. Victor Ponta are o obsesie: «Băsescu şi Udrea la puşcărie»”, a comentat Udrea.

În opinia ei, „toată această strategie, care l-a făcut (pe Ponta – n.r.) să piardă alegerile prezidenţiale, se întoarce împotriva lui”.

„Nu poţi să instigi la o justiţie politică, asa cum face dumnealui, deschizându-i dosare politice lui Traian Băsescu, dar având tu însuţi dosare. Este o situaţie pe care şi-a creat-o singur”, a punctat Udrea.

Nu în ultimul rând, Elena Udrea a opinat că „de ieşirea din această situaţie va depinde şi soarta acestui guvern – cum pleacă prim-ministrul (la o moţiune de cenzură în Parlament sau cu un dosar penal), cine vine în locul lui. De aceste lucruri depinde soarta României”.

„Parlamentul poate la fel de bine să se închidă. La modul laş în care se comportă întreaga clasă politică şi Parlamentul, evident nu pot face decât rău întregului popor”, a acuzat Udrea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *