Skip to content
Politică

Udrea previziune sumbră pentru Iohannis, chiar dacă câștigă prezidențialele

" "

În cadrul unei emisiuni televizate la B1 Tv, prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a explicat ce se va întâmpla cu Klaus Iohannis dacă acesta va fi declarat definitiv incompatibil de Înalta Curte și totuși va reuși să câștige alegerile prezidențiale.

”Se presupune că dl. Iohannis este candidatul opoziției. De aceea cred că dacă dl. Iohannis va fi declarat incompatibil va conta foarte mult pentru electorat, așa cum va conta și anunțul despre Victor Ponta. Dânsul nu mai poate fi validat de Curtea Constituțională, dacâ câștigă alegerile”, a precizat Udrea la B1.

" "
" "

Cu privire la șansele sale de a accede în turul II, Udrea a explicat că ”electoratul din România votează cum îi dictează partidele.”

”Problema pe care eu o văd este aceea că se votează pe structuri de partid. Știm că electoratul PSD va merge cu Ponta, chiar dacă a încălcat Constituția. Dl. Ponta are un electorat atât de consistent încât să ajungă în turul II.

La ACL avem o altfel de situație. Există și electoratul PDL, cel care a fost adversarul dl. Iohannis în trecut, să ne aducem aminte de 2009, când dl. Iohannis era cu dl Voiculescu și de 2012, când Iohannis era alături de Crin Antonescu și Dan Voiculescu”, a mai adăugat prezidențiabilul PMP.

" "

3 comentarii la “Udrea previziune sumbră pentru Iohannis, chiar dacă câștigă prezidențialele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *