Skip to content
Politică

Udrea, prima reacţie după condamnarea lui Cocoş: Şpăguitorii din Microsoft sunt liberi şi cu milioanele la ei! EXCLUSIV

Deputatul Elena Udrea a oferit, joi, pentru PSnews.ro, prima reacţie după condamnarea fostului soţ, Dorin Cocoş, în dosarul Microsoft.

CITIŢI ŞI: S-au dat sentințele în dosarul Microsoft: plouă cu ani de închisoare

Amintim că, în urmă cu puţin timp, omul de afaceri Dorin Cocoș a fost primit 2 ani de închisoare cu executare în speţa sus-amintită.

Fostul ministru a reclamat faptul că „şpăguitorii” din această speţă „sunt liberi şi cu milioanele la ei”. Mai precis, Elena Udrea s-a referit la Claudiu Florică (fost director al Microsoft România) şi la omul de afaceri Dinu Pescariu, denunţători în binecunoscutul dosar.

„Am un singur comentariu: şi în cazul acesta (ca în multe alte cazuri), iniţiatorii afacerilor respective, şpăguitorii care au şpăguit în Microsoft peste zece ani de zile (adică Claudiu Florică şi Dinu Pescariu) sunt liberi şi cu milioanele la ei. Atât am de comentat. Eu nu cred că societatea este mulţumită cu faptul că patru din pleiada de miniştri, secretari de stat şi oameni de afaceri care au fost implicaţi peste zece ani în această afacere Microsoft, patru au fost condamnaţi. Nu. Şpăguitorii, cei care au inventat această afacere, turnători în aceste dosare, sunt liberi, n-au niciun dosar penal şi cu milioanele la ei. Ăsta e comentariul meu”, ne-a declarat Udrea.

2 comentarii la “Udrea, prima reacţie după condamnarea lui Cocoş: Şpăguitorii din Microsoft sunt liberi şi cu milioanele la ei! EXCLUSIV

  1. Intersant cum Elena Udrea abia acum comenteaza ceea ce de mult stia. Prin relatiile sale si prezenta sexy sa invirtit in cercurile puterii si ale mafiei ce jefuia fara teama in Romania,

  2. Pai e simplu : Pescariu si Florica au mers la intelegere si tocmeala cu Coldea, Kovesi si Stanciu… le-au dat fiecaruia cate 3-5 milioane de euroi, le-au inchis gurile spurcate si tot la inelegere au fabricat dosare altora…o ordinarie mai mare ca in Romania nu exista…cei trei amintiti, trebuie mitraliati ca Ceausestii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *