Skip to content
Politică

Udrea a primit aviz favorabil pentru începerea urmăririi penale

Fostul ministru Elena Udrea a primit în urmă cu puțin timp din partea comisiei juridice aviz pentru începerea urmăririi penale.

În acest context, Bogdan Ciucă, președintele comisiei juridice din Camera Deputaților, a transmis că s-a avizat începerea urmăririi penale pentru fostul ministru Elena Udrea. Au fost 20 de voturi pentru, unul împotrivă, o abținere și unul anulat.

„S-a avizat începerea urmăririi penale. Comisia s-a pronuntat. Nu este vb de ridicarea imunitatii unui parlamentar ci este vorba de aviz de urmarire penala a unui fost ministru. Au fost 23 de membri. Au fost pentru incuviintarea începerii urmăririi penale 20 de buletine, unul impotriva, o abtinere si unul anulat. De data aceasta nu s-a mai intrat pe fond, ca de fiecare data nu s-au facut diferentieri. Aprofundarea nu se face in comisii. Dna Udrea, prezenta in comisie, a subliniat ca sunt unele neclaritati pe care le va clarifica in justitie si a si solicitat sa dam acest aviz. Nu s-au ridicat obiectii si s-a trecut la procedura de vot.”, a transmis Ciucă.

Sursa foto:cotidianul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *