Skip to content
Politică

Udrea prinde curaj. Reacție la dezvăluirile care îl îngroapă pe Blaga

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, vineri, într-o intervenție pentru postul de televiziune România TV, a comentat afirmațiile făcute de fostul primar din Piatra-Neamț, Gheorghe Ştefan.

Citiți și Pinalti, denunț exploziv contra lui Blaga. Sute de mii de euro la mijloc

Amintim că acesta a susţinut în faţa magistraţilor că a fost convocat de Blaga la Guvern, unde, în prezenţa Robertei Anastase şi a Elenei Udrea, a fost „certat” de Vasile Blaga pentru că nu a strâns suficienţi bani pentru campanie. Întrebată, fostul ministru nu a infirmat informaţia.

„Aș merge direct la esența cauzei. Discutăm de bani dați în campania electorală. E vreo campanie care nu s-a finanțat cu bani aduși de oameni de afaceri, de membri de partid?Va spun eu, nu. E o infracțiune? Dacă ne uităm la lege, când se face o finanțare e contravenție.  (…) Întrebarea este: este infracțiune? Nu, este contravenție, potrivit legii. Atunci circul asta cu haideți să verificăm sediul…(…) Despre domnul Gheorghe Ștefan se știe că era unul dintre membri care ajutau partidul în campanie. Așa cum au fost mulți alții. (…) Dacă sumele de bani ar fi ajuns în buzunarele cuiva de la partid e alt subiect”, a spus Udrea, într-o intervenție la România TV.

„De regulă, în campanie, șeful de campanie strângea membri din teritoriu și de partid și le spunea : „campania asta costă atât. Faceți rost de bani” . Astfel de discuții au fost, însă există întotdeauna și există la toate partidele. Șeful de campanie are această obligație, să facă rost de bani. Doar nu îi aducea de acasă. (…) Sigur, se întâmplau la partid, posibil să fi fost și la Guvern, când ne întâlneam să discutăm probleme de guvernare”, a mai declarat Udrea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *