Skip to content
Politică

Udrea, reacție furtunoasă la adresa lui Macovei: „Cu ce bani și-a făcut zecile de mii de afișe?”

Elena Udrea a avut o reacție furtunoasă la adresa Monicăi Macovei, sâmbătă seara, pe pagina sa de Facebook.

Astfel, Udrea a reacționat scandalos într-o postare dedicată acesteia, prin care o acuză de „mârșâvii”.

„Cand rautatea=complexe+prostie… Aflu ca Monica Macovei este disperata ca scap de dosarele facute de prietena ei, ca urmare a Deciziei CCR de a declara neconstitutionale interceptarile realizate de SRI. Daca nu ar fi obsedata de mine, sau chiar si asa, daca ar avea putina decenta, nu ar dezinforma pe cei care se uita in gura ei, de fost procuror comunist. In dosarele mele nu exista NICIO interceptare, in ceea ce ma priveste. Sunt doar turnatoriile unora care, ca sa fie lasati liberi si cu banii la ei, au recunoscut ca au luat spaga, dar au mintit ca a fost pentru mine.
ATAT! Pun o intrebare moralistei de mucava: cu ce bani si-a facut zecile de mii de afise, bannere, mash-uri etc. in campaniile de la europarlamentare? Moralitatea nu a obligat-o sa afle daca nu cumva cu banii de la Microsoft, adusi la partid de Sandu, Cocos, Pinalty &Co, in 2009, sau cu bani din „borduri”, in 2014? Ei, pentru un salariu de 7000 de euro pe luna, evident ca nu a simtit nicio obligatie…”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

 

1 comentariu la “Udrea, reacție furtunoasă la adresa lui Macovei: „Cu ce bani și-a făcut zecile de mii de afișe?”

  1. Cu banii pe care-i checheltuiai tu plimbandu-te,cumparandu-ti pantofi de 2000 de euro,etc.tu de unde aveai bani ptr toate acele cheltuieli de „diva”(ca sa nu-i zic altfel……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *