Skip to content
Politică

Udrea, reacție înverșunată privind justiția din România: „Există un interes în a distruge mediul de afaceri”

Deputatul Elena Udrea a avut, vineri după-amiază, pe pagina personală de Facebook, o reacţie înverşunată în ceea ce priveşte justiția din România.

„Paradoxul justitiei actuale din Romania! Este muma pentru straini si ciuma pentru romani!!!
Procurorii ne spun ca cei din conducerea Hotelului Marriott ar fi facut o evaziune fiscala de 7,5 milioane de lei. Motiv pentru care directorul financiar, cetatean austriac, a fost pus sub control judiciar.
Ce s-ar fi intamplat daca era om de afaceri roman? Pai sigur ar fi iesit cu catuse si ar fi fost arestat preventiv (cel mult putea scapa daca facea un denunt impotriva unui politician vizat de Sistem).
Evident ca eu nu sustin arestarea preventiva si cu atat mai putin plimbarea oamenilor in catuse in fata presei, de dragul imaginii procurorilor.
Dar acest lucru nu schimba realitatea ca strainii sunt tratati preferential de catre justitia din Romania.
Care sa fie motivul? Exista un interes in a compromite si a distruge mediul de afaceri romanesc pentru a face loc firmelor straine? Al cui este acest interes?
Ca nu pot crede ca doar dorinta unor sefi din justitie ori servicii de a mai primi o medalie de la cate un ambasador sa fie motivul pentru care suntem slugi in fata strainilor!”, a scris Elena Udrea pe pagina personală de Facebook

1 comentariu la “Udrea, reacție înverșunată privind justiția din România: „Există un interes în a distruge mediul de afaceri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *