Skip to content
Politică

Udrea, reacţie înverşunată privind terenul de la Onţanu: Această întrebare ar trebui să o pună DNA-ului!

Deputatul Elena Udrea a avut, marţi după-amiază, o reacţie înverşunată în ceea ce priveşte un teren din Bucureşti restituit de către fostul primar al Sectorului 2 Neculai Onţanu.

Amintim că, în această dimineaţă, portalul cetateanul.net a publicat o investigaţie în care arată traseul complicat al suprafeţei de pământ din Bucureşti, până când a intrat în posesia cuplului Elena Udrea-Dorin Cocoş.

CITIŢI MAI MULTE AICI: Informaţii explozive despre un teren cumpărat de Udrea şi Cocoş cu mult sub preţul pieţei. Legătura cu Onţanu DOCUMENT

În replică, Elena Udrea a scris un status pe Facebook, în care pune accentul pe miliardarul Dragoş Dobrescu, căruia Onţanu i-a retrocedat terenul în cauză.

Redăm mai jos mesajul integral al Elenei Udrea:

„Raspuns la un articol tampit aparut in presa de doi lei a zilelor de astazi:
In 2003, inainte sa ma marit cu el, Dorin Cocos a cumparat o casa de 70 mp p+1 in zona Floreasca, intr-un cartier de vreo 50 astfel de locuinte, construit de un cetatean israelian. Ulterior am locuit impreuna acolo pana la divortul din 2013.
Prin 2011, ministru fiind, am aflat ca terenul de langa noi a fost retrocedat de Primaria Sectorului 2 lui Dragos Dobrescu, pe care il stiam si care este cunoscut ca un „rechin imobiliar” si ca, gradinita casei mele plus aleea pe care treceau masinile, in total 80 mp!!! apartineau acum acestuia…???
Mai mult, intr-o dimineata m-am trezit in zgomot de buldozer pentru ca incepusera lucrarile la o constructie pe terenul proaspat retrocedat!!!
Ca urmare, fostul sot a luat decizia de a cumpara cei 80 mp in asa fel incat sa nu se intample sa revendice cineva curticica de
aproximativ 30 mp in care pusesem floricele…
Astfel am devenit proprietara pe uriasa suprafata de 80 mp din cei 8300 mp inteleg, restituiti de catre Ontanu lui Dragos Dobrescu.
Cand am vandut proprietatea in 2014, evident ca am vandut casa+terenul casei, in care se includea si bucata de la Dobrescu.
Dar niste imbecili care oriunde vad numele Udrea intra in fibrilatii, s-au gandit ei sa amestece lucrurile si sa sugereze ca de fapt cei 80 mp cumparati cu 8000 euro, (care erau de fapt curtea mea si aleea cartierului pe care circulau masini!!!), i-am vandut cu 260.000 euro! Desi m-au intrebat si le-am explicat exact cum sta treaba.
Daca aveau vreo intrebare de pus, desi ma indoiesc de faptul ca niste minti spalate sunt in stare de intrebari inteligente, aceea ar fi cum de Dragos Dobrescu,(un imbogatit din retrocedari in Sectorul 2 si 6 in special) mai este liber si cu toata averea la dispozitie???
Dar aceasta intrebare ar trebui sa o puna acesti „inteligenti” DNA-ului, ceea ce nu le prea da mana, evident…

4 comentarii la “Udrea, reacţie înverşunată privind terenul de la Onţanu: Această întrebare ar trebui să o pună DNA-ului!

  1. Am ramas suficient de multi sustinatori ai tai, Elena Udrea, pentru a te apara de toti mocofanii nenorociti ai patriei…si o vom face pana va fi necesar, cu toate riscurile de rigoare, pe care ni le asumam!!!

  2. Ups! S-a enervat piranda inculpata. Nu o iritati pe piranda Udi ca acum incepe „sa-si bage”, cum vorbeste ea de fel in particular. E stresata de dosare si de puscaria care o asteapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *