Skip to content
Politică

Udrea revine cu un nou mesaj tăios către presă: „Aberaţii şi minciuni”

Aflată în arest la domiciliu, fosta șefă a Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, nu renunță să spună ce gândește.

Fosta șefă a PMP, a lansat, vineri, un nou mesaj tăios către presă. Aceasta a precizat că „toate articolele şi bârfele apărute în presă că Elena Udrea ar fi cedat în arest şi că ar fi început să plângă sunt aberaţii şi minciuni”, subliniind, totodată, că „prin faptele şi acţiunile sale de până acum, Udrea a dovedit că este un om foarte puternic şi demn”.

„Toate articolele şi bârfele apărute în presă că Elena Udrea ar fi cedat în arest şi că ar fi început să plângă sunt aberaţii şi minciuni.

Atitudinea sa publică dovedeşte forţa interioară pe care o are: nu a plâns, nu a implorat, nu s-a dat cu mir, nu a citit acatiste, nu a leşinat şi nici nu i s-au găsit, din senin, boli de care nu avea cunoştinţă înainte aşa cum li s-a întâmplat multor aşa-zişi bărbaţi. Condiţiile din arest nu sunt cele mai bune, dar nici de natură să „frângă” un om ca Udrea.

Prin faptele şi acţiunile sale de până acum, Udrea a dovedit că este un om foarte puternic şi demn. Va lupta şi va reuşi să-şi dovedească nevinovăţia în faţa magistraţilor”, se arată în mesajul Elenei Udrea, potrivit libertatea.ro.

5 comentarii la “Udrea revine cu un nou mesaj tăios către presă: „Aberaţii şi minciuni”

  1. Deocamdata d-na Udrea a stat in arest ca si d-na de la Galati care a fost achitata deoarece fapta nu exista,sau ca vamesii de la Otopeni,sau ca avocatul de la Timisoara care si ei au fost achitati de instante!!Putem vorbi de vinovatie NUMAI dupa ce avem o hotarire DEFINITIVA a instantei!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *