Skip to content
Politică

Udrea rupe tăcerea. PRIMA reacție după apariția fotografiilor din Paris în mass-media

Președintele PMP Elena Udrea a explicat joi, în cadrul unei conferințe de presă, ce relație are cu Alina Bica, șefa DIICOT, cu care a fost împreună la Paris.

”Reprezentanții serviciilor secrete mi-au răspuns. Am văzut acest blog care m-a arătat într-o ipostază privată alături de două prietene, în afara țării, într-o capitală Europeană. În acele fotografii sunt cu două femei pe care le cunosc de ani de zile. Pe una dintre ele, Ana Maria Topoliceanu (n.r. – fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii) o cunosc de aproape 20 de ani, avem o relație de prietenie și nu văd nicio problemă. Cealaltă, Alina Bica, este o femeie de vârsta mea. Un procuror. O cunosc de cinci ani. Avem o relație de amiciție, bună. Dânsa mergea la Haga, doamna Bica, si s-a oprit o zi la Paris. Nu am plecat impreuna. Dansa a venit mai tarziu si a plecat separat la Haga. Eu cu prietena mea am stat de joi seara pana duminica. Trei femei erau fotografiate în mod profesionist. Este vorba de un filaj al serviciilor secrete. S-au chinuit să fotografieze pe banii statului timp de 48 de ore trei femei. Nu înțeleg care este relevanța, acum la atâtea luni, să apară pe un site neasumat aceste fotografii”, a declarat Udrea.

Elena Udrea susține că fotografiile sunt făcute în mod profesionist.

”Este clar nu au fost paparazzi. Sunt fotografiată la intrare în hotel, la intrare în metrou. Dumneavoastră sunteți jurnaliști. Nu ar fi ținut nimeni aceste fotografii atâta timp. S-au cerut facturi de la recepție, deci teoria că vreun ospătar a spus ce am mâncat la micul dejun a picat. Oricum voi acționa în judecată hotelul. (…) Abia astazi (n.r. – joi) am văzut aceste fotografii. Am luat legatura cu un avocat sa dau în judecata hotelul. E inadmisibil, nu m-am gandit ca as fi urmarită. Faptul ca s-au cerut facturile după intrarea mea în cursa pentru prezidențiale arata ca probabil sunt multe alte lucruri la păstrare. Nu sunt cu nimic vinovata. Trei femei intr-o vizita privata intr-un weekend la Paris. Nu sunt afectata, ca fotografii mi-am facut si eu singura cu telefonul mobil, problema e ca niste oamenii din serviciile secrete s-au deplasat la Paris sa ma fotografieze si au tinut aceste fotografii pana astazi, cand site-ul a disparut”, a mai supus Udrea.

De asemenea, Udrea a mai precizat că a mai fost fotografiată și în apartamentul ei din Capitală.

”În octombrie am fost fotografiata in apartamentul in care locuiesc. Spre miezul noptii am fost fotografiata in propria locuinta. E o presiune extraordinara si va spuneam si ieri ca mi se cere retragerea din cursa”, a mai spus prezidențiabilul PMP.

Președintele PMP susține că apariția acestor fotografii nu fac altceva decât să demobilizeze electoratul său.

”Interesul care a demonstrat fata de demobilizarea electoratului meu. E tehnică de manipulare crasă. Nu am nici un dosar în lucru la DIICOT. Cauza în care am fost implicata ca martora e inchisa in 2010. Alina Bica nu era sefa DIICOT. Am o relatie de amicitie cu dansa. Obisnuiam sa iesim la teatru, la film. Nu văd interesul serviciilor de a ma urmări pana la Paris. Temerea pe care o am e legata de ce se poate intampla”, a mai spus Udrea.

4 comentarii la “Udrea rupe tăcerea. PRIMA reacție după apariția fotografiilor din Paris în mass-media

  1. La teatru, la film :))))))))))))))))) sfarsitul e aproape si pentru tine si pentru prietena ta pe care o stii de cinci ani. oricum, bafta multa in lupta cu sie, sri si cine mai vreti dumneavoastra, draga elena din microsoft

  2. Ce nu ne spune , distinsa doamna—ANTEMERGATORII—CE FACEAU ? daca era ceva mai aproape–prin–AUGUST—-in FEBRUARIE–mai exista USL—poate un BARBAT INSELAT .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *