Skip to content
Politică

Udrea s-a decis. A făcut cerere de audiere la DNA

Elena Udrea s-a hotărât să vorbească. Acuzată că ar fi luat cinci milioane de dolari mită, a cerut procurorului ce se ocupă de caz să o audieze săptămâna viitoare.

În timp ce alți suspecți refuză să ajungă la DNA, sau speră ca acel moment să vină cât mai târziu, avocații Elenei Udrea susțin că aceasta vrea cu orice preț să se întâlnească cu procurorul care se ocupă de cel de-al treilea dosar penal care a fost deschis pe numele său, relatează romaniatv.net.

Apărătorii acesteia spun că au depus o cerere în acest sens încă de săptămâna trecută, dar nu au primit încă răspuns. Conform acestora, Elena Udrea nu vrea să meargă la DNA pentru a face denunțuri, ci pentru a se apăra. Deputatul susține că a aflat din presă acuzațiilor care i se aduc în noul dosar, mai precis că ar fi primit cinci milioane de dolari pentru a interveni la ministerul Economiei.

Avocații spun că Elena Udrea are probe din care rezultă că este nevinovată și vrea să ofere procurorilor informații despre așa-zișii denunțători din acest dosar. Sunt informații, care, conform avocaților, ar putea să facă lumină și în celelalte dosare penale deschise pe numele fostului ministru al Turismului.

 

1 comentariu la “Udrea s-a decis. A făcut cerere de audiere la DNA

  1. Daca acuzatiile din acest dosar si din dosarul Bute nu se confirma de o instanta,atunci procurorii de caz si Koveshi trebuie obligati la plata de daune fata de Udrea,destituiti si trimisi in judecata pentru abuz in serviciu in stare de arest preventiv!!Nu este posibil sa te rogi de procuror sa-ti permita sa te aperi!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *