Skip to content
Politică

Udrea se revoltă împotriva arestărilor pe denunţuri: Justiţia se face cu ţinte!

Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea se revoltă împotriva arestărilor pe denunţuri şi susţine că „justiţia se face acum cu ţinte”, referindu-se, astfel, la persoanele care devin „ţinte” ale DNA.

Prezentă, duminică seară, în studioul B1 TV, Udrea a amintit că GRECO (Grupul Statelor Împotriva Corupţiei) a criticat România pentru modul în care arestările se fac doar pe bază de denunţuri şi s-a arătat revoltată împotriva lui Dinu Pescariu şi Claudiu Florică (denunţătorii din dosarul Microsoft), care au fost scoşi din speţa penală.

Totodată, deputatul PMP a subliniat faptul că în dosar nu apar reprezentanţi ai corporaţiei Microsoft, chiar dacă dosarul poartă acest nume în presă.

„Nu, nu apar. Asta este interesant: deşi se numeşte Microsoft, de la Microsoft nu este nimeni cercetat. Au fost arestaţi patru fraieri (lotul Cocoş) şi Udrea. În rest, nu s-a mai auzit de nimeni, deşi au fost implicaţi zeci de funcţionari publici. Cert este că, în acest dosar, despre Microsoft nu se spune absolut nimic. Până la urmă, cine a dat banii pe care i-au mânuit Claudiu Florică şi, apoi, Dinu Pescariu?

Dacă vorbim de cei doi care au scăpat şi cu banii, şi fără să fie inculpaţi în dosar, nu au sechestre, nu au absolut nimic. Această viziune despre cum să scăpăm denunţătorii… Când există alternativa să scapi şi cu banii, şi să te duci acasă, evident că spui orice, chiar dacă nu ai probe.

Justiţia se face acum cu ţinte. Toată lumea încearcă asta, văzând că ăsta este trendul.

Când oamenii sunt chemaţi la DNA să spună ceva despre Elena Udrea, unii spun din proprie iniţiativă, pentru că au înţeles ei că Udrea este o ţintă a DNA-ului”, s-a plâns fostul ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *