Skip to content
Politică

Udrea se revoltă: ”Resping orice speculație!”

cyd.ro

Fosta șefă a Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, miercuri, într-o postare pe pagina personală de Facebook se declară nemulțumită de fotografiile apărute cu ”noua sa cucerire”.

Astfel, Udrea dezminte zvonul potrivit căruia Adrian Alexandrov, alături de care a fost surprinsă, ar fi iubitul acesteia.

”Pe scurt, pentru ca nu doresc sa vorbesc despre viata mea privata, (la care de altfel presupun ca am dreptul chiar si eu), dar interesul presei in abordarea acestui subiect ma determina sa am din nou un punct de vedere.
Nu am nicio relatie in acest moment, am prieteni, am colegi, am cunostinte, femei, barbati, cu care ma intalnesc, ies la cafea, ies in oras, merg la petreceri, la biserica ori la inmormantari, stau de vorba ori colaborez pe diverse proiecte, dar atat. Resping orice speculatie referitoare la o relatie intre mine si Alexandrov, alta decat una de prietenie si profesionala.
Cu speranta ca nu voi fi nevoita sa explic prezenta fiecarei persoane cunoscute sau nu, cu care voi fi vreodata fotografiata, multumesc celor care considera ca exista lucruri mai importante decat „viata privata a Elenei Udrea!”, a scris Udrea pe pagina personală de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *