Skip to content
Politică

Udrea și Bica își păstrează statutul de vedete și în pușcăria din Costa Rica

adevarul.ro

A prezentat un tablou sumbru! Avocata Laura Vicol a declarat recent că Alina Bica (44 de ani), fost şef la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), şi Elena Udrea, fost ministru al Turismului, trăiesc în condiţii mizere la penitenciarul în care sunt încarcerate, de la începutul lunii octombrie, în Costa Rica.

“E cumplit, am înţeles că dorm câte trei deţinute în pat. Este foarte multă mizerie, este multă violenţă şi sunt puţini gardieni, care nu reuşesc să menţină ordinea”, a susţinut Laura Vicol, avocata Alinei Bica, citată de click.ro.

Declaraţiile avocatei l-au deranjat pe ministrul Justiţiei din Costa Rica. Marcia Gonzalez Aguiluz a precizat că informaţiile ajunse în România nu sunt reale. “Cele două românce sunt închise în modulul A2. După cum se ştie, închisoarea Vilma Curling nu e supraaglomerată şi fiecare dintre deţinute are propriul pat. Modulul este construit pentru 68 de persoane. Nici măcar nu şi-au spălat o farfurie, nici măcar nu şi-au curăţat patul. Sunt oameni angajaţi pentru asta”, a explicat Jose Luis Bermudez, director în ministerul Justiţiei din Costa Rica, pentru publicaţia lateja.cr.

Mai mult, se pare că Elena Udrea îşi vede fetiţa de două ori pe zi. Jose Luis Bermudez a mai ţinut să sublinieze că fostul ministru nu a cerut niciodată transferul în clădirea destinată mamelor cu copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *