Skip to content
Politică

Udrea șochează din nou. Repetă mesajul codat. FOTO

Elena Udrea a ajuns în jurul orei 13.35 la sediul ICCJ, unde va fi judecată cererea procurorilor de arestare pentru 30 de zile, solicitată de procurorii DNA.

Elena Udrea a recidivat și a făcut din nou semnul controversat, apăsându-și nara dreapta.

udrea arest

Citește și: Udrea deslușește misterul. Care e adevarată semnificație și cui se adresează/ FOTO Imaginile care au inspirat-o pe Udrea să facă gestul controversat din Parlament

Elena Udrea a fost reținută, marți noapte, de DNA pentru 24 de ore, fiind acuzată de trafic de influență și spălare de bani în dosarul Microsoft.

Unele interpretări indică faptul că acest gest este unul de ostilitate folosit între găștile mafiote rivale.. Potrivit unor alte interpretări, gestul este considerat un mesaj de pace și că nu are de gând să își ”toarne colaboratorii.”

Înalta Curte de Casație și Justiție va decide miercuri dacă Elena Udrea va fi arestată preventiv pentru 30 de zile.

Procurorii DNA au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 10 februarie 2015 pentru Elena Udrea pentru trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea), trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România), trafic de influență (fapte în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro) și spălare de bani, se arată în comunicatul DNA.

1 comentariu la “Udrea șochează din nou. Repetă mesajul codat. FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *