Skip to content
Politică

Udrea, strigăt disperat pe Facebook. Acuzații către procurori, o parte presă și o rugăminte către judecători

După ce a aflat că își va petrece următoarele 30 de zile în arestul preventiv al Poliției Capitalei, Elena Udrea a început să lanseze o serie de mesaje pe Facebook, în care să își strige nemulțumirea cu privire la cum se raportează presa la acuzațiile aduse de procurori.

În mai puțin de 16 ore, Elena Udrea a lansat trei mesaje pe rețeaua ei de socializare.

Citește și: Udrea transmite încă un mesaj pe Facebook: ”Am fost informată că….”

Citește și: SURPRIZĂ Elena Udrea, mesaj pe Facebook din spatele gratiilor: ”Am o veste bună și una rea”

Astăzi, în jurul ore 14.45, Udrea a lansat o serie de acuzații către o anumită parte a presei, dar și către procurori, pe care îi suspectează de gesturi care inflamează presa. De asemenea, fostul ministru subliniază că are încredere că va scăpa de arestul preventiv/

”Acuzaţii închipuite şi speculaţii fără temei ale procurorilor continuă să curgă gârlă împotriva mea pe toate mass media. E un veritabil delir. În România, pare că s-a inventat un nou sport naţional: ce acuzaţii neprobate să-i mai aducem Elenei Udrea, în speranţa că, neputând să se apere, pentru că e în arest, nu va putea să răspundă.
Adevărul gol-goluţ este că, în dosarul Microsoft, acuzaţia care mi se aduce se reduce la faptul că am fost soţia lui Dorin Cocoş şi se presupune că aş fi ştiut ce făcea acesta. Pornind de aici, se fabulează şi se inventează poveşti nemuritoare. Dar asta se ştia şi înainte de 29 ianuarie, când am fost pusă sub acuzare, se ştia şi anul trecut, când s-a deschis dosar împotriva lui Dorin Cocoş. Între timp, nimic nou, nicio probă suplimentară.
Această isterie a acuzaţiilor la adresa mea, rostogolite prin presă de procurori DNA, trebuie să se oprească, pentru că ajungem într-o fundătură logică – procurorii lansează acuzaţiile, inflamează presa şi, apoi, împotriva mea se iau măsuri ca urmare a presiunii publice (asta este motivaţia judecătorilor).

Sunt acuzată la televizor, în ziare şi pe site-uri, dar nu pot să mă apăr sau, dacă încerc să o fac, sunt sancţionată pentru asta. Unde e democraţia dacă acuzatorii pot spune orice, dar nimeni nu vrea să audă argumentele apărării?

Judecătorii, oricine ar fi ei şi orice cauză ar judeca, trebuie să fie puternici şi curajoşi. Trebuie să ia decizii pe lege, fapte şi probe, nu pe ce spune televizorul. Încă o dată spun: am încredere că, la apel, se va ridica măsura arestului preventiv, pentru că nu a apărut absolut nimic în dosar de pe 29 ianuarie, când am fost pusă sub control judiciar, şi până acum”, transmite Udrea pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *