Skip to content
Politică

Udrea: „Sunt printre cei care au semnalat ca ceea ce se intampla la ANRP este grav, ilegal”

Invitată în cadrul Adevărul Live, liderul PMP Elena Udrea, a vorbit despre relația acesteia cu Alina Bica, fosta șefă a DIICOT care a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

În acest context, Elena Udrea a transmis că nu a negat relația de prietenie cu Alina Bica, însă a transmis că prietenia cu fosta șefă DIICOT nu  are nimic de-a face cu posibila implicare în dosarul retrocedarilor.

„De 10 ani de cand sunt in politica nu am zis altceva decat ca trebuie sa lasam Justitia sa actioneze. Legat de Alina Bica nu am negat relatia de prietenie pe care o avem si care dateaza din vremea in care eram amandoua membre in Guvernul Boc. Faptul ca fotografiile au aparut in campanie, am zis atunci ca ele, cum au fost comentate, au avut un mare impact asupra candiataturii mele, s-a vazut la vot.

Relatia mea cu Bica nu are nimic de-a face cu posibila implicare în dosarul retrocedarilor. Suntem doua femei de aceeasi varsta, cu preocupari asemanatoare. Sper ca domana Bica isi poate dovedi nevinovatia. Nu as comenta mai mult, dar as comenta de ceea ce se intampla la ANRP. ”, a afirmat Elena Udrea.

Șefa PMP, a afirmat că în vremea când se afla în Guvern, ea a semnalat că „acolo se vorbeste foarte mult ca se intampla fapte de coruptie cu presedinta, însă că reacția, la acea vremea, a fost că se înșela.

In vremea in care eram in Guvern am semnalat ca acolo se vorbeste foarte mult ca se intampla fapte de coruptie cu presedintele ANRP (n.r –  Crinuța Dumitreanu). La vremea aceea, reactia (n.r. – a colegilor de guvernare) a fost ca eu ma insel.

Se dovedeste dupa 3 ani ca am avut dreptate. Ca acolo, la nivelul conducerii institutiei, lucrurile pe care eu le auzisem se dovedesc a fi adevarate. Sunt printre cei care au semnalat ca ceea ce se intampla la ANRP este grav, ilegal si ar trebui oprita aceasta retorcedare despre cei care le faceau. Le-am spus colegilor de partid.

Dosarul a inceput in 2013 si a inceput ca urmare a plangerii facute de Corpul de Control al  premierului Victor Ponta referitor la sume prea mari.

Spun inca o data ca am fost printre cei care au spus la vremea respectivă ca nu este in regula ce se intampla acolo si ca sunt prea multe semnale ca nu este in regula ce se intampla la conducerea ANRP”, a subliniat Elena Udrea.

2 comentarii la “Udrea: „Sunt printre cei care au semnalat ca ceea ce se intampla la ANRP este grav, ilegal”

  1. Cata nesimtire la spurcaciunea asta, sa mai scoata si capul ! Adica barbatu-sau, sau ce i-o fi fost, respectiv Cocos era unul din principalii beneficiari ai furaciunii, si ea ne spune cum se lupta ea cu ANRP-ul ! Maine ne spune cum s-a luptat ea si cu Traian Basescu !!! O fi frica de puscarie ? Pana la un punct e de inteles, dar trebuia sa se teama cand patrona toate furturile astea, nu acum ! Acum doar intelegem si noi ceea ce banuiam cu totii, adica de pe unde aduna ea banii de-i spargea sfidator pe orice porcarii.

  2. Nuti si eu spun ca tu faci parte din acel grup infractional. Si am dreptate. Tu si fratele Videanu, un alt mare beneficiar.In curand se ajunge si la voi, va ia DNA prin invaluire. Punem pariu Nuti ca faci revelionul la beci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *