Skip to content
Politică

Udrea susține un proiect de crearea de locuri de muncă la Câmpia Turzii

Prezentă la Cluj, prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a vorbit, alături de primarul Clujului, Emil Boc, și europarlamentarul PMP, Siegfried Mureșan, de un proiect pe care partidul susținut de Traian Băsescu îl propune pentru crearea de locuri de muncă pentru disponibilizații de la Mechel Câmpia Turzii.

Siegfried Mureşan a spus, în aceeaşi conferinţă de presă, că este vorba de un proiect care vizează crearea, pentru disponibilizaţii de la Mechel, de locuri de muncă finanţate din fonduri europene.

El a precizat că proiectul urmează să fie votat pe 11 septembrie în Comisia de buget a Parlamentului European. „Este vorba de alocarea a 3,5 milioane de euro pentru ajutorarea lucrătorilor care au fost disponibilizați de la Mechel Câmpia Turzii. (…) Obiectivul este ca 1.000 de oameni să fie ajutați”, a precizat europarlamentarul PMP, care este raportor al proiectului care vizează crearea de locuri de muncă pentru disponibilizații de la Mechel.

În context, Elena Udrea a mai spus că Victor Ponta şi guvernul său nu se ocupă de crearea de locuri de muncă şi de atragerea de fonduri europene.

În afară de vorbe, de promisiuni, Victor Ponta nu este în stare de nimic. (…) Ne-a promis acum doi ani un plan de colaborare economică pe termen lung cu China, nu s-a întâmplat nimic bun de atunci, au fost numai vorbe goale, n-au venit investiţiile chinezilor în ţara noastră, în schimb dânsul merge foarte des acolo, îi place să viziteze China”, a adăugat Udrea.

CITESTE SI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *