Skip to content
Politică

UPDATE Udrea tună și fulgeră: „În locul lui Cocoș aș explica și cum a făcut afacerile cu statul!”

UPDATE 11:42

Într-o nouă postare, Elena Udrea revine asupra controversatului subiect distribuind informația potrivit căreia, construcția situată într-o zonă de lux din județul Ilfov, nu este a fostului soț al acesteia, așa cum se vehicula, ci a unui inginer electronist.

" "
" "

„Si continuarea…”, a scris Elena Udrea la postarea distribuită pe pagina personală de Facebook.

———————–

În ultimul mesaj publicat pe pagina de Facebook, fosta șefă a PMP, Elena Udrea, lămurește misterul „minipalatului” de la Snagov, al fostului său soț, Dorin Cocoș.

„Trebuie sa recunosc ca, oricat de mult incerc sa fiu buna si sa nu ma supar pe nimeni ba chiar sa iubesc pe toata lumea, ieri era gata sa ma incerce un pacat biblic, invidia, dupa ce am citit in presa ca fostul meu sot, Dorin Cocos, si-ar construi un minipalat la Snagov.
Eu stiam ca el locuieste de doi ani intr-unul din hotelurile pe care le are si, mai stiam si ca este un om normal la cap si cu bun simt, in ciuda imaginii pe care se straduiesc sa i-o construiasca unii, pentru vina de a fi fost insurat cu mine. Dar voi detalia altadata acest aspect.
Deci, mi-a fost totusi greu sa cred ca in situatia in care se afla se apuca sa-si faca la Snagov ditamai hardughia, altfel de prost gust dupa mine. Asa ca nu m-am mirat deloc sa aflu ca „micul Trianon” de la Snagov prezentat in presa de ieri ca fiind a lui Dorin Cocos nu are de fapt nicio treaba cu el, nu ii apartine, omul locuieste in continuare intr-o camera de hotel si ca totul este o manipulare menita sa induca oamenilor furia fata de cei care trebuie identificati ca fiind raul suprem pentru tara. Iar „fostul sot al Elenei Udrea” conduce detasat in aceasta categorie.
Avand in vedere site-ul de securisti unde a aparut informatia, imi este clar si cine manipuleaza.
Stiu, unii veti spune, „lasa la cat a furat Cocos, nu mai conteaza daca este palatul acela al lui sau nu”.
Eu va garantez ca pe logica aceasta( ca afacerile cu statul facute in Romania ultimilor 26 de ani sunt hotie), multi, multi altii au furat mult mai mult si vedem ca sunt liberi si cu sutele de milioane la ei…
Dar si despre acest subiect voi detalia separat.
Pana atunci, avem inca o manipulare demascata.
P.S. In locul lui Cocos as explica si cum a facut afacerile cu statul de-a lungul ultimilor 20 de ani si cu cine a impartit banii…”, a scris Elena Udrea pe pagina personală de Facebook.

1 comentariu la “UPDATE Udrea tună și fulgeră: „În locul lui Cocoș aș explica și cum a făcut afacerile cu statul!”

  1. Pai asta este atuul sau: nu spune cu cine a impartit banii si rezultatele se vad: doar 2 ani de puscarie, confiscarea maruntisului din buzunar. Spre deosebire de altii, care nu au impartit nimic si au primit 10 ani, de exemplu……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *