Skip to content
Politică

Udrea tună și fulgeră: „Nu a mai rămas în Codul Penal infracțiune care să nu îmi fie mie imputată!”

Luni la Înalta Curte de Casație și Justiție, prezentă pentru a contesta măsura controlului judiciar impus în dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a făcut o serie de declarații surprinzătoare.

„Nu cred că ar însemna o lovitură mare pentru că dosarele acelea, cu siguranță, sau o parte din ele, au și probe care demonstrează că cei care au făcut și respectiva faptă au avut și vreun folos, au făcut cu încălcarea legii, au făcut-o intenționat. Dacă lucrurile stau așa, nu se va întâmpla, dosarele vor rămâne. Dacă, în schimb, se întâmplă ca în nenumăratele situații pe care le cunoaștem, în care nu știm exact ce anume a îndeplinit defectuos o anumită persoană aflată într-o funcție publică, dar un procuror a constatat că ceva a fost defectuos”, a explicat Elena Udrea.

Mai mult, aceasta a mai adăugat și că : „Acele dosare probabil că vor suferi modificări ale acuzațiilor. Eu nu mi-aș face probleme că din această dezincriminare vor scăpa oameni care chiar au săvârșit fapte penale, probabil că aceia vor continua să fie judecați pentru ceea ce au făcut. Problema este aici cu cazurile greșit interpretate de către procurori, unde au considerat că ceea ce lor li s-a părut bine, sigur a fost o îndeplinire defectuoasă a atribuțiilor, ca urmare, este ceva penal și omul trebuie condamnat”, a continuat deputatul, potrivit B1.ro

„Eu din oarecare decență, nu vreau să vorbesc despre cauzele mele, pentru că mă gândesc că oamenii nu au interes să afle. Eu am fapte de abuz în serviciu și nu știu câte alte fapte, că nu prea a mai rămas în Codul Penal infracțiune care să nu îmi fie mie imputată. Pe mine mă lasă rece povestea aceasta cu Curtea Constituțională, mai bine nu mă băgam, pentru că le creez unora probleme”, a adăugat Udrea, fostul ministru al Turismului.

1 comentariu la “Udrea tună și fulgeră: „Nu a mai rămas în Codul Penal infracțiune care să nu îmi fie mie imputată!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *