Skip to content
Politică

Udrea, un nou ATAC la Ponta: „dePontaminarea” României

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Elena Udrea, a declarat că România are nevoie de o „dePontaminare”, însă recunoaște că etapa cea mai importantă pe care trebuie să o treacă este turul unu al alegerilor prezidențiale.

”Aș vrea ca electoratul să voteze în cunoștință de cauză. Oamenii să voteze faptele candidaților, nu vorbele lui. Cred că electoratul trebuie să fie informat. Este electoratul anti-Ponta. Din ce in ce mai puțină lume este cu Ponta. Dar există un candidat anti-Ponta care are de ales între restul candidaților. DePontaminarea României este pentru foarte mulți alegători foarte importantă. Acest oameni vor să voteze altceva și mulți dintre ei cred că Klaus Iohannis este anti-Ponta, că îl va schimba pe Ponta sau că va încerca să schimbe guvernarea cu Victor Ponta premier. (…) În primul rând alegerile sunt in două tururi. Dacă intru în turul doi, câștig”, a declarat Elena Udrea la B1.

Totodată, Elena Udrea a declarat că în cazul în care va ajunge la Cotroceni va reuși să adune în jurul ei suficienți parlamentari astfel încât să formeze o majoritate cu care să schimbe Guvernul Ponta.

”Eu mă bazez pe faptul că această noua majoritate va veni să sprijine acest proiect cu care eu candidez și pentru care oamenii au votat. Un președinte puternic va schimba majoritatea și pe Victor Ponta. Nu am nimic cu Victor Ponta. Eu nu sunt un om care să mă răzbun”, a conchis Udrea.

1 comentariu la “Udrea, un nou ATAC la Ponta: „dePontaminarea” României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *