Skip to content
Politică

Udrea, în vizită la Oltchim. Ce le-a promis angajaților disponibilizați

Aflată la Râmnicu Vâlcea, la o întâlnire cu angajaţii disponibilizaţi de la Oltchim, Elena Udrea le-a promis acestora că PMP va face adrese către Guvern şi ministerele abilitate pentru a afla care este planul pentru combinatul chimic.
”Noi o să facem adrese către Primul ministru, Ministerul Economiei, Ministerul Finanțelor, Ministerul Muncii. Trebuie să ne spună exact care este planul. Ne-am săturat să ne tot spună vin investitorii la Oltchim. N-a venit nimeni. În afară de circul pe care l-am văzut, în rest nu se întâmplă nimic în mod real aici. Trebuie să găsim soluții nu doar pentru Oltchim, ci, în principal, pentru oamenii care și-au pierdut locul de muncă. Ca Preşedinte, voi găsi o soluţie pentru aceste probleme”, a spus Elena Udrea.
Angajaţii disponibilizaţi cu care preşedintele PMP a stat de vorbă i-au povestit acesteia că oamenii care au intrat în șomaj au fost obligați să plătească impozite pentru salariile compensatorii pe care nu le-au încasat.
Ulterior, la o întâlnire cu simpatizanţi PMP din Vâlcea, Elena Udrea a adus în discuţie căpuşarea Romsilva de către Ilie Sârbu şi Viorel Hrebenciuc.
”Suprafața a 5 județe, aproape o treime din Transilvania, a fost retrocedată ilegal de către PSD, de către Hrebenciuc, Ilie Sârbu şi Ioan Adam. 90.000 de hectare de pădure au ajuns, în mod ilegal, pe mâna unora care vor exploata masa lemnoasă. Este o crimă. Aurul verde dispare din cauza corupției și a modului în care oameni importanți din PSD înțeleg să administreze averea României”, a afirmat Udrea.
Aceasta a reiterat ideea potrivit căreia, dacă ajunge la Cotroceni, va dizolva Parlamentul.
”Ca Președinte, propun dizolvarea Parlamentului, un Guvern nou, un Parlament nou, o clasă politică nouă. Aceasta este propunerea pe care eu o fac și cred că este șansa României după 25 de ani de a porni mai departe pe un drum nou”, a mai spus președintele PMP.

1 comentariu la “Udrea, în vizită la Oltchim. Ce le-a promis angajaților disponibilizați

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *