Skip to content
Politică

Udrea, vizitată de 1 mai de prietena ei la Penitenciarul Târgşor. Ce comparație cheie face Ruxandra Dragomir

Elena Udrea a fost vizitată de 1 Mai la Penitenciarul Târgşor de prietena ei, Ruxandra Dragomir. Aceasta a venit cu bagajele încărcate pentru Elena Udrea, aducându-i apă, ciocolată, produse de igienă intimă şi un buchet imens de lalele.

La sosirea la Penitenciarul Târgşor, prietena fostei şefe PMP a menţionat însă că nu ştie dacă îi va fi permis Elenei Udrea să primească unele dintre aceste lucruri.

Anterior, Ruxandra Dragomir a criticat pe Facebook mutarea Elenei Udrea la Penitenciarul Târgşor, pe care o consideră că „face parte dintr-un plan bine pus la punct pentru a o distruge.”

„Am din ce în ce mai puternic convingerea că tot ceea ce i se întâmplă Elenei face parte dintr-un plan bine pus la punct pentru a o distruge. Felul în care a fost mutată la penitenciarul de la Târgşor, deşi nici măcar nu a început judecata, e o nedreptate şi ne demonstrează că acest sistem şi-a pierdut de mult umanitatea şi nu mai funcţionează logic sau raţional.

Deşi este considerată nevinovată în faţa legii, Elena este încă de pe acum pedepsită şi umilită. Prin comparaţie, vă prezint un caz absolut grotesc şi înfiorător pentru a se vedea cum a funcţionat sistemul acolo. Șapte animale au violat cu bestialitate o biată fată pana ce aceasta a leşinat. Judecătorii au decis să fie judecați în arest la domiciliu.

Refuz să cred că Elena e un pericol public sau social mai mare decât acești monștri cu chip uman și că ea trebuie să stea în arest, în timp ce ei stau bine-merci acasă. Să judece fiecare cu mintea lui dacă e normal ce se întâmplă.
Voi merge astăzi la ea, să-i arăt că nu e singură. Voi duce cu mine toate mesajele voastre de susţinere şi încredere. Ele contează şi sunt importante pentru un om care este supus unei asemenea presiuni şi unor umilinţe inimaginabile.

Elena, nu eşti singură!„, a scris Ruxandra Dragomir pe Facebook.

Elena Udrea se află în arest în dosarul Gala Bute, cu toate că a încercat să îi convingă pe judecători că, odată cu încheierea fazei de cercetare şi cu trimiterea în judecată, nu se mai impune menţinerea măsurii preventive.

În 21 aprilie, DNA a trimis-o în judecată pe Elena Udrea pentru trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *