UEFA a descris într-un singur cuvânt victoria Olandei în fața României

Sursa: Inquam

România a părăsit EURO 2024, după ce a fost învinsă în optimile de finală de Olanda, scor 0-3.

UEFA, după România – Olanda 0-3: „Victorie confortabilă”

Cody Gakpo, în prima repriză, și Donyell Malen cu o dublă semnată în repriza a doua, au fost cei care au stabilit scorul final în partida disputată la Munchen, pe Allianz Arena, stadionul celor de la Bayern Munchen.

„România-Olanda 0-3. Naționala Oranje a dominat și e în sferturi! Olanda a ajuns în sferturile de finală de la EURO pentru prima dată în 16 ani, după o victorie confortabilă cu România, la Munchen.

La fel cum s-a întâmplat și în primul meci disputat la Munchen, cu Ucraina, România a strălucit la început și a fost aproape de deschiderea scorului, când Dennis Man a tras din apropierea careului.

Trupa lui Ronald Koeman a fost, însă, cea care a lovit prima, prin Cody Gakpo, care a intrat în centru din stânga și a trimis necruțător, cu piciorul drept, la colțul scurt, reușind al treilea său gol la acest turneu final.

(…) Echipa lui Koeman a înscris, într-un final, un gol doi meritat, după dominația din repriza secundă, când Gakpo l-a servit pe nou-intratul Malen, care a marcat din apropiere. Malen a reușit apoi dubla, în prelungiri, și a închis tabela.”, a scris site-ul UEFA, după meci.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: