Skip to content
Politică

Uite bugetul, nu e bugetul. Klaus Iohannis dă de pământ cu Executivul: Este incapabil!

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Administrația Prezidențială a transmis, miercuri, că proiectul de buget pe anul 2019 nu a fost întârziat din cauza lipsa avizului CSAT, așa cum a susținut ministrul pentru mediul de afaceri,Ștefan-Radu Oprea, ci din cauza „incapacitatii Guvernului”.

„În ședința CSAT din data de 19 decembrie 2018, au fost avizate propunerile de buget pentru anul 2019 ale instituțiilor cu atribuții în domeniul securității naționale. Aceste informații au fost făcute publice la finalul ședinței.

Drept urmare, afirmațiile potrivit cărora proiectul de buget pentru anul 2019 este întârziat din cauza lipsei avizului Consiliului Suprem de Apărare a Țării sunt false și constituie o încercare de a discredita o instituție fundamentală a statului, cu responsabilități constituționale în domeniul apărării și securității naționale.

România nu are încă buget pentru anul în curs exclusiv din cauza incapacității Guvernului de a concepe, până la această dată, un proiect de buget sustenabil”, a transmis Cotroceniul, într-un comunicat de presă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *