Skip to content
Politică

UPDATE ULTIMĂ ORĂ Accident în lanț pe Autostrada Soarelui

Radio Constanta
" "

UPDATE 19:33

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Călărași a transmis că în urma accidentului produs la kilometrul 64 au fost rănite 7 persoane.

" "
" "

Acestea au suferit traume ușoare și au fost transportate la spitalul din Lehliu, informează Agerpres.

„Au fost şapte persoane accidentate, fără probleme majore, cu traume uşoare. Toate au fost transportate la spitalul din oraşul Lehliu Gară. În accident au fost implicate patru autoturisme. La intervenţie au participat trei autospeciale de la SAJ şi unul de la SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, Ovidiu Tătăranu, conform sursei citate.

——

UPDATE 17:44

În accidentul produs la kilometrul 64 ar fi vorba despre 6 persoane rănite, niciuna grav. Traficul rutier a fost deviat spre Drajna, conform postului de televiziune Digi24.

——–

Un accident în lanț s-a produs marți după amiază pe Autostrada Soarelui (A2), pe sensul către București.

În accidentul produs la kilometrul 64 ar fi implicate 4 mașini, iar 3 persoane sunt rănite, conform postului de televiziune Digi24.

La acest moment, sunt așteptate ambulanțele. Poliția ia în considerare devierea traficului pe drumul vechi ce leagă Constanța de Capitală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *