Skip to content
Politică

Alertă în Chișinău. Arme, detonatoare și cocktail-uri Molotov, chiar în centrul orașului. Care este elementul cheie găsit de polițiști

În centrul Capitalei Republicii Moldova s-a descopert un adevărat arsenal de război.

Într-o clădire din centrul Chişinăului au fost descoperite arme, detonatoare şi cocktail-uri Molotov după o intervenţie a poliţiştilor şi angajaţilor Bomteh după ce au fost anunţaţi de existenţa unui obiect suspect în zonă, scrie presa moldoveană.

De asemenea, poliţiştii fac verificări şi la alte două adrese: la Metro 2 de la Botanica şi la un edificiu de pe strada Bucureşti din Chişinău. Potrivit unor surse din Poliţie, au fost trei apeluri privind alerte cu bombă la trei adrese.

„Eram în biroul meu când un poliţist ne-a spus să ieşim afară”, a declarat o angajată, informează românialiberă.ro.

La faţa locului, s-a prezentat ministrul de Interne Oleg Balan şi şeful interimar al Inspectoratului General de Poliţie Gheorghe Cavcaliuc, care au confirmat că s-au găsit arme, detonatoare şi cocktail-uri Molotov, dar nu au oferit amănunte, potrivit publika.md.

Poliţia a încheiat verificările la Conacul Familiei Nazarov unde a găsit şi o mască „Anonymous”. La blocul în construcţie de pe strada Bucureşti nu au găsit nimic.

În acest moment se fac verificări într-o clădire de lângă un bloc comercial din sectorul Botanica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *