Skip to content
Politică

ULTIMA ORĂ Anunț în premieră din partea ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu

Prezent vineri seară în platourile Antena3, în cadrul unei emisiuni, ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a vorbit despre problemele stringente ale sistemului de învățământ românesc. Acesta a făcut mai multe declarații cu privire la salariile profesorilor, afirmând că: „Salariile mari nu rezolvă problemele din educație”.

Totodată, ministrul a vorbit în premieră și despre manualele elevilor, chestiune dezbătută în ultimul timp în presă fiind o problemă lăsată în așteptare în contextul apropierii începutului anului școlar: „Da, toti elevii vor avea manuale la inceputul anului. In premiera vreau sa va spun ca vor avea manuale si elevii de clasa a 11-a a 12-a, elevi care nu aveau pana acum manuale. Legea 1 din 2011 prevede aceasta obligativitate a manualelor gratuite. La clasa a 11-a exista disponibilitate si resurse financiare. Elevii sunt cei care au facut demersul.”

7 comentarii la “ULTIMA ORĂ Anunț în premieră din partea ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu

  1. Totul este o minciuna ! Am copil in clasa I sectia germana si deja ni s-a cerut 140 pentru abecedar in limba germana si alti cati or mai fi pentru caiete si manuale in germana. Ei nu fac parte tot din sistemul romanesc de educatie ?!

  2. Dar salariile mici rezolvă problema în educație? Cam așa ceva s-ar ințelege…de asta nu măriți salariile în învățământ?

  3. „Salariile mari nu rezolvă problemele din educație”.Cu un asemenea comentariu acest „prim ministru ” a dat dovada de incompetenta.si este EL un exepmlu negativ care este rupt de realitate.!!!Schimbare lui poate aduce o noua viziune si poate un plan care sa aduca educatia in Romania…pe un drum bun,TOTI CEI CE LUCREZA IN DOMENIUL EDUCATIEI AU NEVOIE DE UN SALARIU MAI MARE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *