Skip to content
Politică

Aviz pozitiv pentru urmărirea penală a lui Laszlo Borbely

Marți, în cadrul ședinței Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, deputații juriști au dat aviz pozitiv pentru urmărirea penală a fostului ministru Laszlo Borbely.

DNA a cerut aviz de la Camera Deputaţilor pentru urmărirea penală a deputatului UDMR Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului, în dosarul în care este acuzat că ar fi luat mită pentru intervenţii în vederea atribuirii unor contracte, cauză redeschisă recent de DNA Oradea.

Laszlo Borbely a declarat, la ieșirea din ședința Comisiei Juridice, că acesta a aflat din presă ce se cere redeschiderea dosarului.

„În data de 7 ianuarie am aflat din presă că s-ar cere redeschiderea dosarului care a fost închis, cererea de a începe urmărirea penală față de mine, cerere respinsă de Camera Deputaților în septembrie 2012. Tot din presă am aflat că la ÎCCJ se va discuta în lipsa mea acest caz. N-am făcut nicio declarație până acum. Nu am cerut nimic de la colegii din comisie, am cerut un singur lucru: sa se aprecieze prin vot justetea celor prezentate de mine”, a declarat Borbely.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *