Skip to content
Politică

ULTIMA ORĂ. Baron PSD, anchetat de DNA pentru CORUPŢIE. Procurorii s-au autosesizat

UPDATE: Baronul PSD de Satu Mare a reacționat la vestea că DNA îl anchetează pentru declarațiile făcute în urmă cu două zile.

„Am avut o discuție de partid. Nu au avut nici o reacție. Nu am lovit pe nimeni în cap. Autoritățile statului au dreptul să facă ceea ce cred. Victor Ponta a ieșit pe locul doi, cu 0,7 procente diferență. Eu am făcut tot din proprie inițiativă, sunt mândru că sunt român și așa consider că e normal să apăr demnitatea mea de român”, a declarat Govor, contactat de Digi24.

DNA s-a autosesizat în cazul preşedintelui PSD Satu Mare Mircea Govor, după ce presa a publicat o înregistrare în care acesta ameninţa directorii instituţiilor deconcentrate că vor fi demişi dacă nu aduc voturi pentru Victor Ponta la alegerile de duminica aceasta.

DNA în investghează pe Mircea Govor pentru folosirea influenţei, se arată într-un răspuns oficial al DNA transmis Gândul. Procurorii s-au autosesizat, marţi dimineaţă, după ce Gândul,info a publicat stenograma din şedinţa PSD în care a fost înregistrat Govor.

Surse judiciare au declarat, în urmă cu puţin timp, pentru gândul că Mircea Govor este investigat pentru infracţiunea de “folosire a influenţei în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani sau alte foloase necuvenite prev. de art. 13 din Legea 78/2000 modificată”.

CITEȘTE: STENOGRAMĂ incendiară dintr-o ședință a PSD Satu Mare. Lider PSD, reacții incredibile după ce Ponta a pierdut alegerile într-un județ

În înregistrarea audio obţinută de jurnaliștii gândul, Mircea Govor le transmite, pe un ton ridicat, colegilor că nu se pot „p##a pe şefi”.

„Să-i ia mama dracului pe toţi, că n-am nevoie de toţi nenorociţii in jurul meu. Deci am nevoie decât de cei cu care pot face treabă, restul valea. Pleacă la mama dracului toţi, n-am nevoie de niciunul”, ţipă Govor.

El îşi ameninţă primarii şi consilierii că toţi cei care nu vor avea rezultate în turul al doilea al prezidenţialelor nu vor mai primi bani de la Consiliul Judeţean, dar nici de la bugetul de stat.

1 comentariu la “ULTIMA ORĂ. Baron PSD, anchetat de DNA pentru CORUPŢIE. Procurorii s-au autosesizat

  1. Hai sa ne cacam pe noi,cercetam oameni aiurea,parca procurorii sint de la liga sfiosilor.In campanie se folosesc si cuvinte tari nu inseamna nimic-ce a facut concret in afara de vorbe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *