Skip to content
Politică

ULTIMA ORĂ. BĂSESCU dezvăluie ofițerul acoperit- PONTA e fost ofițer al SIE

Președintele Traian Băsescu a declarat că Victor Ponta este fost ofițer acoperit. Băsescu a declarat că în perioada 1997-2001 Ponta a fost ofițer acoperit al SIE.

„Cât e prim-ministru mai merge, dar trebuie să recunoască pentru că îi va zâmbi ofițerul lui. Când va fi președinte nu îi mai merge. Ponta trebuie să recunoască că în perioada 1997-2001 a fost ofițer al SIE, ceea ce arată și saltul lui de la Parchetul Judecatoriei sectorului 3, unde a fost repartizat in 1995 ca procuror, direct la Parchetul General, in 1998”, a declarat Băsescu.

Băsescu a prezentat documente care atestă că premierul ar fi fost ofițer acoperit al SIE.

„A făcut o mare greșeală că a ascuns”, a continuat Băsescu.

Întrebat dacă Ponta ar trebui să se retragă, Băsescu a declarat: „E treaba lui ce face”.

„Un om pe care l-am numit politic și am avut încredere în el, Meleșcanu, a ajuns să facă un astfel de joc tărâind serviciul într-un joc politic (..) Eu nu sunt atât de supărat pe Victor Ponta cât sunt supărat pe Meleșcanu că a dat toate activitățile secret de stat (n.r. i-a răspuns președintelui la solicitare că nu poate să îi precizeze ofițerii sub acoperire, fiind secret de stat)  le-a pus într-un Monitor Oficial de dragul de a face acea extindere. După interpelarea lui Valer Marian, eu am așteptat un răspuns, să văd dacă Ponta răspunde acestei interpelări (n.r. senatorul PSD Valer Marian a declarat că Ponta este fost ofițer acoperit)”, a  precizat Băsescu.

„Eu l-am rugat pe Meleșcanu să-mi comunice dacă în serviciu sau în Guvern există ofițeri acoperiți sau foști ofițeri acoperiți și mi-a trimis acea lege conform căreia e secret de stat, neștiind că președintele are acces la orice secret de stat”; a spus Băsescu.

„Cred că e prima dată când un președinte cere informații de la SIE și SIE le are și nu vrea să le dea”, a spus Băsescu.

9 comentarii la “ULTIMA ORĂ. BĂSESCU dezvăluie ofițerul acoperit- PONTA e fost ofițer al SIE

 1. Dar ofiterul lui ce a facut? Nu a mai avut timp sa ii zambeasca pentru ca si-a distrus dosarul. Pentru asemenea declaratii, chiar daca ar fi adevarate merita sa fie trimis in judecata.

 2. Daca pana acum as fi votat–TARICEANU- dupa dezvaluirile din seara asta ( zbuciumul TIGANIADEI -cu polite platite ) –VOTEZ VICTOR VIOREL PONTA—-OMUL care a rezistat SANTAJULUI .

  1. @liviu: esti dus cu capul, PONTA=MINCINOS, PLAGIATOR SI ACUM SI SECURIST ACOPERIT 🙂 ))))))))))))))))))))
   asa ca sa se duca pe campii 🙂 )))))))))))))))))))

 3. Art. 1.
  Prin siguranta nationala a Romaniei se intelege starea de legalitate, de echilibru si de stabilitate sociala, economica si politica necesara existentei si dezvoltarii statului national roman, ca stat suveran, unitar, independent si indivizibil, mentinerii ordinii de drept, precum si climatului de exercitare neingradita a drepturilor, libertatilor si indatoririlor fundamentale ale cetatenilor, potrivit principiilor si normelor democratice statornicite prin Constitutie. Legea 51/1991 .JUSTITIAAAAAAAAAAA UNDE ESTE????

 4. Ponta este un corupt ordinar , incapabil sa vorbeasca ! Chiar daca ar avea treaba cu securitatea , nu cred ca Melescanu l-a ajutat!

 5. domnul Melescanu nu a facut absolut nimic gresit!! este un joc politic facut de basescu pentru sustinerea doamnei Udrea! basescu este infomat gresit si se joaca cu doua cuvinte diferite „informatie” si „informare”!! cititi legea si faceti diferenta domnule Basescu!! nu aveti dreptul la orice informatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *