Skip to content
Politică

ULTIMA ORĂ. Băsescu intervine în forță. Solicitare fermă pentru Guvern

Președintele Traian Băsescu s-a exprimat cu privire la desfășurarea alegerilor din diaspora. În acest sens, Administrația Prezidențială a emis un comunicat prin care președintele îi cere șefului Executivului, Victor Ponta, să emită o ordonanță de urgență pentru prelungirea programului de vot până la ora 24:00.

Iată comunicatul Administrației Prezidențiale:

„ Poziția preşedintelui României, domnul Traian Băsescu, cu privire la desfăşurarea procesului electoral pentru alegerea președintelui României de duminică, 16 noiembrie a.c.

Președintele României, domnul Traian Băsescu, a observat posibile dificultăţi în a asigura dreptul de a vota tuturor românilor din diasporă.

În aceste condiţii, solicită Guvernului României o întrunire de îndată în care să emită o ordonanţă de urgenţă care să prelungească programul de votare până la ora 24.00.
Intervenţia domnului preşedinte Traian Băsescu vine ca urmare a mesajelor şi semnalelor primite din străinătate, potrivit cărora mulţi cetăţeni români care stau de câteva ore la coadă estimează că nu vor putea vota”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

10 comentarii la “ULTIMA ORĂ. Băsescu intervine în forță. Solicitare fermă pentru Guvern

 1. Ce sa mai ceri tu mai, pacaliciule ? Tu nu vezi ca ti s-a schimonosit fata de ura si de frica ??? Acum te gandesti tu ca nu mai ai cum sa scapi ???

 2. ma intreb inca o data: de ce sunt atitia romani la vot in strainatate? Eu ar fi trebuit sa votez a treia oara la Paris dar nu am vazut nicioada o astfel de situatie!

  1. Ana, te vad o persoana bine intentionata, si din respect pentru tine iti spun in mod civilizat parerea mea. Poate gresesc, dar imi asum acest risc. Multe din retelele de prostitutie, cersetorie si furturi de toate felurile care actioneaza peste tot in Europa si nu numai, sunt coordonate de sefi ai lumii interlope din Romania. Toti acesti interlopi sunt mana in mana cu sistemul basist de ani de zile, dovada si legaturile clanului Basescu cu cel mai temut clan interlop din tara, respectiv clanul Bercea Mondialul, dovedite deja in parte chiar si de justitia asta obedienta lui Basescu. E simplu cand ai relatii de acest fel, ba chiar si de rudenie cu mizerabilii astia, sa vii tu, Udrea sau Macovei sau altii, ca exponenti ai lui Basescu si sa inscenezi toata mizeria asta. Asta este opinia si convingerea mea. Dar respect orice alta opinie daca este rezonabila si este sustinuta de argumente. Cu respect !

 3. Pentru ca sint manipulati si pentru ca propaganda de pe facebook si alte retele a devenit deja un atentat la siguranta nationala! Este NEPERMIS ca romaniilor din Romania sa le decida soarta cateva zeci de mii de nespalati care umbla prin Europa si ne-au facut tara de ras! sa iesim si noi in strada sa le spunem asta!

 4. pentru ca pd ls ipmp diaspora lucreaza la greu. Numai de acolo pot fura voturi.
  Problema lor a fost declaratia scanata si inregistrarea in baza de date.
  Multi oameni au plecat special ca sa voteze in diaspora.
  problema falsa este ca nu vrea guvernul
  AEP si BEC sunt singurele care au atributii si pot hotari

 5. Ana se chiama turism electoral. Pdl-isti au plecat in diaspora sa cumpere voturi cu 50 de euro. Au bani furati , au cu ce cumpara voturi.

 6. Mă dany,tu ai votat în tara sau afară? Eu am stat peste trei ore azi în Brussels si la ora 12.30 erau in cozile de acolo câteva mii de oameni,care nu vorbeau doar de Johannis,cei care erau alături de mine (opt persoane)lucrează în Brussels,intelectuali,nu constructori,erau revoltați de modul cum Ponta a dorit să fie ziua alegerilor,asa că nu mai spune tu de”basisti”pentru că adevărul este altul,aici cine votează cu ponta e disprețuit!!!

 7. De ce au refuzat să se voteze prin corespondență ? Eram la usa ambasadei României din Brussels,când doi polițiști nervosi au venit si au discutat cu cei de la ambasada întrebând: Cine răspunde de organizare,ce este cu toată lumea din stradă? Am fost martor la această întâmplare,plus că de la multe geamuri lumea ne privea,unii râdeau,vă întreb pe voi care ati scris primele comentarii,nu ne este rușine că suntem români?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *