Skip to content
Politică

UPDATE Reacția acesteia la ieșirea de la DNA. Consiliera Elenei Udrea, audiată la DNA

UPDATE 12.00

La ieşirea de la audieri, Luminița Kohalmi, fosta consilieră a Elenei Udrea, a spus că nu ştie nimic de faptele comise de fostul ministru.
„Nu am cunoştinţă de fapte ilegale comise de doamna Udrea, procurorii au considerat că pot sa dau informaţii referitoare la chestiunile puse în discuţie pentru lămurirea adevărului şi le-am spus toate lucrurile de care am avut cunoştinţă”, a spus Luminiţa Kohalmi, luni, la ieşirea de la DNA.

În urmă cu câteva minute a ajuns la DNA, avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, unde se pare că vor avea loc noi audieri în legătură cu dosarul acesteia.

Mai exact, fosta consiliera a Elenei Udrea, Luminița Kohalmi, va fi audiata la DNA, la cererea fostului ministru Udrea, dar și secretara de cabinet a Elenei Udrea, potrivit antena3.

Elena Udrea cere înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu sau cercetarea sub control judiciar.  Cererea fostului ministru se va judeca vineri de către magistrații ÎCCJ. Decizia nu va fi definitivă în acest caz.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *