Skip to content
Politică

UPDATE Prima reacție a lui Kovesi privind audierea Elenei Udrea/ Surse: Care ar fi ACUZAȚIILE DNA aduse șefei PMP/ Elena Udrea, ”invitată” cu mandat la DNA

UPDATE Ora 12.10: Șefa DNA, Laura Codruța Koveși, a declarat că Elena Udrea este citată într-un dosar mai vechi, și că nu poate da mai multe detalii, informează b1 tv.

„Nu pot să vă dau niciun detaliu cu privire la ce se intampla în timpul audierii”, a mai spus Laura Codruța Kovesi.

UPDATE Ora 12.00 Potrivit unor surse judiciare, citate de B1 TV, Elena Udrea ar urma să fie acuzată de spalare de bani, fals și uz de fals.

Procurorii DNA trebuie să ceară Camerei Deputaților încuviințarea urmării penale pe numele Elenei Udrea, în cazul în care ajung la concluzia că se impune o astfel de măsură.

UPDATE In momentul in care șefa PMP, Elena Udrea, a ajuns la sediul DNA aceasta a precizat că probabil va fi audiata in dosarul Microsoft.

”Nu știu. nu am informații. Probabil voi fi audiată în dosarul Microsoft”, a precizat Udrea la sediul DNA.

 

Președintele PMP, Elenea Udrea, a precizat că a fost ”invitată” de procurorii DNA pentru a oferi lamuriri cu privire la un anumit dosar aflat în instrumentare.

”În această dimineaţă, am fost invitată în persoană (a se citi „cu mandat”) de procurori la DNA pentru a oferi lămuriri.
Mă surprinde oarecum decizia lor de a proceda astfel având în vedere că m-am arătat în permanenţă dispusă să colaborez cu anchetatorii şi să lămuresc lucrurile pe care le cunosc în diversele speţe care se află în analiză.
Evident că aşa voi şi proceda”, a transmis Elena Udrea pe pagina de Facebook.

Numele Elenei Udrea a fost vehiculat, în ultima perioadă, în megadosarul Microsoft, unde fostul său soț, Dorin Cocoș este arestat preventiv.

In momentul in care va veni la DNA vom vedea in ce calitate va fi audiata si daca exista suspiciuni.

De precizat ca nu se poate incepe urmarirea penala sau nu se poate dispune reținerea preventivă a Elenei Udrea decat cu aviz din partea Camerei Deputatilor.

 

 

Stire în curs de actualizare

foto: Facebook

1 comentariu la “UPDATE Prima reacție a lui Kovesi privind audierea Elenei Udrea/ Surse: Care ar fi ACUZAȚIILE DNA aduse șefei PMP/ Elena Udrea, ”invitată” cu mandat la DNA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *