Skip to content
Politică

ULTIMA ORĂ Hrebenciuc, pregătit să ajungă după gratii

Viorel Hrebenciuc a ajuns la sediul Direcției Naționale Anticorupție din Brașov pentru a fi audiat în dosarul retrocedărilor. Fostul parlamentari a declarat la intrare că este pregătit să fie reținut.

Întrebat de jurnaliști dacă se așteaptă să fie reținut, Hrebenciuc a spus: ”Bineînțeles!”

”Nimeni nu semnează o hârtie, toată lumea are o spaima. Nu îmi este frică pentru că știu ce am făcut. Ma prezint cu inima deschisa in fata procurorilor DNA”, a declarat Hrebenciuc.

Din moment ce Hrebenciuc a demisionat din Parlament și plenul Camerei Deputaților a luat act de demisia acestuia, fostul vicepreședinte al Camerei nu mai beneficiază de imunitate și astfel procurorii îl pot reține pentru 24 de ore.

Viorel Hrebenciuc este urmărit penal în dosarul retrocedărilor pentru trafic de influenţă şi instigare la folosirea influenţei de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite și pentru constituirea unui grup infracțional organizat.

Citește și: Hrebenciuc a rămas fără imunitate

Citește și: Procurorii au găsit AGENDA celui care îi dădea spagă lui Viorel Hrebenciuc. Cum erau pregătite ilegalitățile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *