Skip to content
Politică

UPDATE/ Întâlnire Ponta-Tăriceanu. Ce discută cei doi

" "

Update

Conform unor surse B1TV, PLR va avea două ministere in noul Guvern, nu patru. Totodată, PC și UNPR vor avea câte două ministere.

" "
" "

Chiar în aceste momente, la biroului Președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, are loc o întâlnire a acestuia cu premierul Victor Ponta.

Cel mai probabil, cei doi discută despre intrarea oficială a PLR în arcul guvernamental și despre ce ministere ar urma să preia partidul condus de Tăriceanu.

Reamintim faptul că în perioada imediat următoare va exista o amplă reconfigurare la nivelul cabinetului condus de Victor Ponta. Intrarea PLR la Guvernare aduce schimbări și în structura ministerelor, comasări și fuziuni de domenii.

Noul executiv va fi trecut și prin Parlament ca urmare a schimbării politice.

Conform informațiilor PSnews.ro, va există un număr de comasari ale actualelor ministere, printre care ministerul IMM-urilor care se va contopi cu cel al Economiei, iar portofoliul bugetului ar urma să fie trecut la Finanțe.

În Guvern ar urma să intre 3-4 miniștri susținuți de PLR. Va fi cel puțin un minister cu greutate și se pare că două din zona socială, conform unor surse din PSD.

Citește și: EXCLUSIV Surse PSD: Care vor fi schimbările din Guvern. Cine intra, cine pleacă și cum vor fi comasate ministerele

" "

1 comentariu la “UPDATE/ Întâlnire Ponta-Tăriceanu. Ce discută cei doi

  1. Intrarea PLR-Tariceanu la guvernare este o foarte buna strategie pentru viitor. Si sper ca Victor Ponta sa ramana in continuare Premier. Numai asa Romania va continua obiectivele USL.
    Victor Ponta ramane dator sa demonstreze ca guvernul pe care il va forma cu PLR, si-l va conduce pana in 2016, poate sa duca la indeplinire acele obiective. Este un om tanar, capabil si puternic si nu trebuie sa lase tara sa fie condusa de Blaga, Macovei, Falca, Videanu, Anastase, Orban, Atanasiu si ceilalti basisti….
    Este greu de inteles daca Iohannis va fi presedintele tuturor romanilor. Poate dupa depunerea juramantului, ca pana acum se dovedeste un Basescu 2…….., adica cu mesaje ciudate catre DNA, Parlament etc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *