Skip to content
Politică

ULTIMA ORĂ Iohannis iese la rampă. Este la zi cu plata birurilor?

ULTIMA ORĂ Preşedintele Klaus Iohannis iese la rampă, după materialele apărute în presă privind situaţia sa fiscală. Este la zi şeful statului cu plata taxelor şi a impozitelor?

CITIŢI ŞI: Scheletele penale din dulapul lui Iohannis. Pe ce se întemeiază averea preşedintelui

Palatul Cotroceni precizează (într-un comunicat publicat luni) că toate veniturile obţinute de Iohannis din închirierea imobilelor deţinute în proprietate sau co-proprietate se regăsesc integral în declarațiile de avere depuse.

„Toate veniturile obținute de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, din închirierea imobilelor deținute în proprietate și coproprietate se regăsesc integral în declarațiile de avere depuse. Nu există nicio sumă provenită din chirii care să nu fi fost declarată din 2004 până în prezent. Totodată, din chiria pe care a încasat-o în nume propriu, precum și în numele și pentru coproprietar, domnul Klaus Iohannis a achitat toate taxele și impozitele aferente întregii sume provenite din închirierea imobilelor. Toate veniturile au fost menționate în declarațiile de avere depuse succesiv și orice altă modalitate de calcul al acestora constituie doar o speculație, care nu este conformă cu realitatea”, arată punctul de vedere prezidenţial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *