Skip to content
Politică

Klaus Iohannis a decis în ceea ce privește propunerea premierului pentru Ministerul Transporturilor

La o lună după ce a fost trimisă propunerea pentru noul ministru al Transporturilor, președintele a luat o hotărâre.

Astfel, conform unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale, Klaus Iohannis a respins propunerea premierului Victor Ponta de a-l numi pe Mihai Fifor la conducerea Ministerului Transporturilor.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 15 iulie a.c., Decretul prin care se ia act de demisia domnului Ioan Rus, ministru al Transporturilor, și se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.

De asemenea, Președintele României a transmis premierului, printr-o scrisoare, decizia de a respinge propunerea de numire a domnului Mihai-Viorel Fifor în funcția de ministru al Transporturilor, întrucât persoana nominalizată nu are expertiza și experiența managerială necesare gestionării domeniului complex al transporturilor. Președintele României a solicitat prim-ministrului desemnarea unei alte persoane care să întrunească condițiile necesare pentru a fi numită în funcția de membru al Guvernului.”, se arată în comunicatul de presă.

 

4 comentarii la “Klaus Iohannis a decis în ceea ce privește propunerea premierului pentru Ministerul Transporturilor

  1. Asta e mai rau decat Basescu in zilele lui de marlanie maxima ! Pai bine mai nemtalaule, eu inteleg ca vorbesti incet si gandesti cum vorbesti, dar chiar ti-au trebuit 30 de zile sa graiesti asta, cand spune pana si CCR-ul ca ai maxim 15 la dispozitie ???

  2. P.S.
    Cat de prost sa fii, ca dupa ce spui ca te-ai si documentat vreo 30 de zile asupra persoanei in cauza, sa nu-i stii nici macar numele corect ?????

  3. Uitativa la fata lui plina de rautate hitlerista !!!! E asa de mare palaria de presedinte pentru acest excroc incit face eforturi imense de a nu gresi !!!!! Nu are nimic in cap si citeste ce scriu altii permanent !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *