Skip to content
Politică

ULTIMA ORĂ Lovitură în justiţie. Ce se va întâmpla cu şoferul care a provocat moartea a trei minori

ULTIMA ORĂ Lovitură în justiţie. Ce se va întâmpla cu şoferul care a provocat accidentul în urma căruia au murit trei minori.

Şoferul turc care a provocat accidentul de autocar din localitatea Baldovineşti (judeţul Brăila), soldat cu decesul a trei persoane cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani şi rănirea altor 27, va fi cercetat în libertate, instanţa respingând, vineri seară, propunerea procurorilor de arestare preventivă, relatează hotnews.ro, citând purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila, Camelia Bucur.

Autocarul, înmatriculat în Turcia, făcea curse regulate pe ruta Istanbul-Bucureşti-Chişinău şi s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, pe DN 2B (E 87), la Baldovinesti, în apropierea oraşului Brăila. În autovehicul, se aflau 38 de persoane, dintre care 34 de cetăţeni moldoveni şi doi şoferi turci.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs într-o curbă uşoară la stânga, în condiţiile în care în zonă ploua torenţial, iar şoferul nu ar fi schimbat direcţia de mers în curbă, ci ar fi mers înainte, lovind două indicatoare rutiere, după care autocarul s-a răsturnat în şanţ. Şoferul care conducea a scăpat cu răni uşoare, în timp ce colegul lui a suferit răni la cap şi a fost transportat la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *